Sanjin Kaštelan
Mala, ali važna akcija!

Suradnja ilustratora, dizajnera i fotografa u zanimljivom projektu Pasica kasica

Mala, ali važna akcija za napuštene njuškice pod nazivom Pasica kasica pokrenuta je u prosincu 2016. godine s ciljem pomaganja psima u skloništima i azilima, ali na ponešto drugačiji način. 

Prvenstveno pozitivnim i kreativnim pristupom, izradom vlastitog sadržaja i suradnjom s raznim kreativcima, Pasica kasica želi, uz poticanje udomljavanja, podsjetiti da nama najmanje napuštenim psima može značiti najviše, odnosno da uvijek postoji način kako možemo pomoći. Tijekom cijele godine Pasica kasica prikuplja donacije namijenjene nizu udruga i volontera, a trenutno ju možete pronaći na tri lokacije u centru Grada: Mali plac u Branimir centru, Daspas / Tri Frtalja u Tomašićevoj 5 i –Love, Ana. design studio u Dežmanovom prolazu 4. Pasica kasica kontinuirano pomaže i u traženju privremenih i stalnih domova za pse iz skloništa te umrežavanju udruga i volontera, a trenutno redovito surađuje s pet udruga.

Sanjin Kaštelan
Fru by Luka Predragović (Maji Studio)

Također, u suradnji s partnerima Pasica kasica dio od prodaje svakog AromAntique prirodnog proizvoda za pse i malog modnog dodatka iz najnovije Daspas kolekcije proslijeđuje ravno u šape onih kojima to najviše treba.

Sanjin Kaštelan
Bajka by Ivana Rubelj (Boubish)

Prva kampanja u nizu nastala je za Udrugu Indigo u suradnji s fotografom Sanjinom Kaštelanom i ilustratorima Ivanom Štrukelj (Tratinchica), Tenom Leticom, Ivanom Rubelj (Boubish), Anom Kovačić i Lukom Predragovićem (Maji Studio).

Sanjin Kaštelan
Iggy Pop by Tena Letica

Pasica kasica nastavit će započetu suradnju s ilustratorima, a planira i nove suradnje s dizajnerima, fotografima, animatorima i uličnim umjetnicima. Trenutno s dizajnericom Anom Tevšić Nauković priprema novu kampanju za pse koji na privremenim smještajima čekaju svoj stalni dom. Više informacija o tome kako možete sudjelovati u ovom hvalevrijednom projektu potražite ovdje.

Sanjin Kaštelan
Victoria by Ivana Štrukelj (Tratinchica)

Sanjin Kaštelan
Aspen by Ana Kovačić

Linker
18. travanj 2024 20:37