Konačno!

Umetnica stiže u Zagreb: Konstrakta najavila svoj koncert u Tvornici kulture

Konstrakta nastupa u Tvornici kulture, hrvatska publika će napokon dobiti ono što već dugo priželjkuje.

Talentirana umjetnica, koja je postala regionalna senzacija nakon nastupa na Eurosongu održati će svoj koncert u Zagrebu. Nakon što će krajem svibnja nastupiti na Sea Star festivalu u Umagu, Konstrakta stiže i u glavni grad zemlje.

U subotu 25.lipnja u Tvornici kulture očekuje nas veliki spektakl ove glazbene zvijezde koja dolazi u Tvornicu sa svojim bendom Zemlja gruva. Iznimna kantautorica posljednje četiri godine nastupa samostalno iako je zapravo Konstrakta od samih početaka vezana za Zemlju gruva gdje je bila vodeći vokal. Na koncert u Zagreb ona dolazi upravo sa ovim glazbenim sastavom.

image

Konstrakta u Zagrebu nastupa 25. lipnja

KOSTA KOSTA DURAKOVIC

Čitajte i: Konstrakta zagonetno o pranju ruku na sceni: ‘To je ono što pokušavam izbjeći da kažem‘

Popularnost Ane Đurić Konstrakte od pobjede na Beoviziji ne jenjeva. Nakon sjajnog plasmana na Euroviziji gdje je završila na visokom petom mjestu s velikim brojem glasova europske publike nije niti čudo da je zagrebačka publika toliko željno iščekuje.

U posljednje vrijeme upravo ona je mnogima omiljena glazbenica, koja gotovo svakodnevno puni medijske stupce, pa uopće ne sumnjamo da će napuniti i Tvornicu kulture dvadeset i petog lipnja. Publiku očekuje glazbeno scenski spektakl, a ulaznice za koncert Konstrakte u Tvornici kulture mogu se od danas pronaći u sustavu Entria.

Linker
23. siječanj 2023 04:58