HOROSKOP

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Ovnovima svibanj donosi pregršt ljubavi i strasti, ali i nešto teških izazova

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u velikom horoskopu za 2022. godinu koji vam darujemo uz novi broj magazina Gloria.

SRETNA BOJA

Jarkocrvena ističe vaš vatreni temperament i govori da ste spremni za akciju. Želite li istaknuti lice, dovoljan će biti crveni ruž.

LJUBAV I BRAK

Mogli biste se zaljubiti preko ušiju, i to baš u svibnju, mjesecu ljubavi, kad će zanosna Venera putovati vašim znakom. Iznenadnu navalu emocija probudit će neobičan došljak u iznenadnim okolnostima. Može se reći da će sudbina uplesti svoje prste. Ako ste u dugoj vezi, nećete htjeti stati pred oltar zbog straha od trajnog vezivanja. No, na ljeto ćete shvatiti da je razlog tome to što niste dovoljno zagrijani i čekate nekoga tko će vam više odgovarati. Druga polovina pogodna je Ovnovima u braku za planiranje putovanja i zajednička ulaganja.

KARIJERA I NOVAC

Tijekom prvih mjeseci ove godine nedostajat će vam poslovne sreće. Vaš trud često neće biti odgovarajuće nagrađen. Mars, koji će prolaziti vašim znakom od 11. svibnja do 27. listopada, donosi vam prilike za stvaranje dugoročne inancijske sigurnosti. Očekuju vas nove suradnje i putovanja koja će vam biti važna za karijeru. U razdoblju Marsovog retrogradnog kretanja, nakon 30. listopada, sporo ćete provoditi kraju započete poslove.

LJEPOTA I ZDRAVLJE

Prvo tromjesečje bit će obilježeno promjenjivim zdravljem i nesanicama zbog kojih ćete često biti umorni. Živnut ćete u proljeće, i psihički i izički. U veljači i listopadu izbjegavajte namirnice koje vam ne sjedaju najbolje, kao i aktivnosti koje vam štete.

BROJ SREĆE

8 - Omogućit će vam da proniknete u skrivene stvari i uspješnije se nosite s poslovnim i inancijskim izazovima.

TAJNA ŽELJA

Žudjet ćete za znancem koji je zauzet i kovati planove o tome da ga privučete u svoje naručje. Bit ćete uvjereni da ste vi prava osoba za njega.

U DOBRIM DANIMA

Poletni, velikodušni, zavodljivi, prodorni, zabavni.

MELKIOR BAŠIĆ (7. TRAVNJA 1985.)

image

Melkior Bašić.

RANKO SUVAR/CROPIX

Član žirija ovogodišnjeg MasterChefa može očekivati nešto naporniji početak godine, no proljetne zvijezde donose mu lijepe promjene. Svibanj će mu biti povoljan za profesionalno napredovanje, ali i za osobne planove. Poželjno je da prije ljeta isplanira sve važnije aktivnosti.

U LOŠIM DANIMA

Egoistični, hvalisavi, svojeglavi, nagli, agresivni.

NAJBOLJI MJESEC

U svibnju će bujati ne samo priroda nego i vaši osjećaji. Kad shvatite da vam je blizina voljene osobe dovoljna za potpunu sreću i zadovoljstvo, učinit ćete sve da budete što više s njom. Zajednički planovi brzo će se ostvarivati.

LADY GAGA (28. OŽUJKA 1986.)

image

Lady Gaga.

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK
image

Melkior Bašić.

RANKO SUVAR/CROPIX

Pred globalnom glazbenom superzvijezdom i sve uspješnijom glumicom novi su izazovi i prilike da pokaže svoj raskošni talent. Sredinom godine lakše će ostvarivati planove i biti zadovoljnija svojim scenskim nastupom. Uz poticaj Jupitera razmišljat će o angažmanu koji će je predstaviti u sasvim novom svjetlu.

Što svakom pojedinom horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u knjižici horoskopa za 2022. godinu koju vam darujemo uz novi broj magazina Gloria.

Linker
19. travanj 2024 03:29