Urbana kultura

Veljača u Pločniku: Bogat program video i glazbenih sadržaja u zagrebačkom klubu

Premijernim izdanjem nove radijske emisije i video podcasta Pozitivan ritam zaživio je novi studio za produkciju i realizaciju video podcasta i inih sličnih sadržaja, javljaju iz kluba te pozivaju i sve zainteresirane za stvaranje sličnog sadržaja da im se jave.

U zagrebačkom Pločniku i dalje se održavaju programi uživo koji barem virtualno mijenjaju nedostatak sadržaja zbog epidemioloških mjera. Dosadašnjim programima Zvuci dnevne sobe i Education TV prošlog utorka 2. veljače pridružena je i radio emisija/podcast Pozitivan ritam.

"Prvo emitiranje prošlo je s izvrsnim uspjehom i reakcijom publike, kroz interesantan i opušten razgovor, začinjen dobrom i prigodnom glazbom. Interesantni gosti očekuju nas i u ostatku mjeseca i to svakog utorka", najavljuju iz Pločnika.

Premijernim izdanjem nove radijske emisije i video podcasta Pozitivan ritam zaživio je novi studio za produkciju i realizaciju video podcasta i inih sličnih sadržaja. Naime, uz ovu emisiju, i dalje redovni su Zvuci dnevne sobe četvrtkom, petkom i subotom, uživo kao radijska emisija, dok se video snimka svakog od gostiju objavljuje jutro nakon emitiranja na YT kanalu PDV-a. Ukoliko još u obzir uzmemo i Education TV, redoviti program Spectral produkcije koji se odvija svake nedjelje, Pločnik je postao prostor koji realizira video sadržaje pet od sedam dana tjedno. Donosimo detaljan program za veljaču.

Uspješna premijera radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam

Prošlog utorka, 2. veljače, održana je premijera nove radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam. U premijernom izdanju gostovali su Jan Kinčl i Nenad Barić aka Funk Guru, naši dugogodišnji producenti i DJ-i, ovog puta u ulozi pokretača akcije u vezi izdavanja dobrotvornog kompilacijskog albuma domaće elektroničke scene ‘Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project’, s ciljem prikupljanja financijske pomoći za unesrećene potresima, u izdanju izdavačke etikete PDV.

image
Tomislav Šunjić & Vedran Meniga u emisiji Pozitivan ritam RS
FRAN MLADAR

Prvo emitiranje prošlo je s izvrsnim uspjehom i reakcijom publike, kroz interesantan i opušten razgovor, začinjen dobrom i prigodnom mjuzom, izuzev jednog pada internet veze, jer tako kod nas radi optika, hvala T_HT-u, na usluzi koja dakako nije besplatna.

Snimka se na FB-u može pogledati u dva dijela, i to na stranicama Pozitivnog ritma, Pločnika, PDV-a i Radija 808, te u cijelosti na YT kanalu PDV-a.

Čitajte i: Hvalevrijedna inicijativa: Počela kampanja domaćih DJ-a, prikupljaju sredstva za pomoć stradalima u potresima

Pozitivan ritam RS w/ Davor Gobac & Plazmatick

Utorak, 9. veljače, 19 do 22 sata u programu Radija 808, i uz video podcast od 20 do 22 sata, emitiran na youtube kanalu PDV-a, te na Facebook stranicama Pozitivnog ritma, Pločnika i Radija 808.

U drugom izdanju radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam, u goste nam dolaze Davor Gobac i Plazmatick. Ono što ih povezuje je Zaprešić.

Biti će interesantno čuti (i vidjeti) kako u ovo doba svoje vrijeme provode neizgorivi rocker i uvijek sve prisutni Davor Gobac, pjevač grupe Psihomodo Pop, i Marko Mihalinec - Plazmatick, koji se 2020. vratio na scenu nakon 17 godina, i to sa dva studijska albuma.

image
Radio i podcast 9. veljače
PROMO

U Pločniku zaživio studio za video sadržaje

Video podcast radio emisije Pozitivan ritam tako nastavlja s emitiranjem uživo svakog utorka od 20 do 22 sata (radio emisija od 19 sati), a istovremeno video izdanje dobiva i već redoviti program Zvuci dnevne sobe, pokrenut u Pločniku tijekom jeseni, kao posljedica postrožavanja epidemioloških mjera, prouzročenih pandemijom virusa Covid-19.

Za razliku od radio emisije Pozitivan ritam, čije emitiranje video podcasta se odvija uživo, Zvuci dnevne sobe su četvrtkom, petkom i subotom i dalje uživo kao radijska emisija, dok se video snimka svakog od gostiju objavljuje jutro nakon emitiranja na YT kanalu PDV-a.

Ako još u obzir uzmemo i Education TV, redoviti program Spectral produkcije koji se odvija svake nedjelje, Pločnik je postao prostorom koji realizira video sadržaje pet od sedam dana tjedno. Naravno to nije sve, jer se ostalim danima i ostalom preostalom vremenu redovito snimaju i produciraju video sadržaji za razne prilike i potrebe.

"Osim za vlastite sadržaje, video podcast studio je dakako na raspolaganju i ostalima koji imaju slične potrebe. Ukoliko si među takvima, slobodno nam se obrati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.", poručili su iz kluba.

image
Anja G & Dr. Obi
SPECTRAL PRODUKCIJA

Zvuci dnevne sobe w/ Štanc

Četvrtak, 4.2., 20:00-22:00

Štancova svakodnevna soba najčešće ima elektronske tapete raznih predznaka. Ipak, valja predahnut ponekad. U Pločniku će se vrtit Samo Hitovi koje je sakupio i zavolio kroz godine. Čeka Vas selekcija rocka, jazza, funka, altpopa, klasike, hiphopa, i tako dalije i tako dalije.

Zvuci dnevne sobe feat. Miki

Petak, 5.2., 20:00-22:00

Suprotno ponovljenim vijestima i neprestanoj monotoniji koja nas prati zadnjih nekoliko mjeseci, nadamo se slađem početku veljače. Miki će nas početkom mjeseca ispucat svojim raznovrsnim delikatesama iz svoje kolekcije ploča, mješajući čarolije minimal dub micro house zvukova kao svojevrsnu paletu pripremljenu za slatko uho željno finog zvuka.

Zvuci dnevne sobe / Sounds from the living Room feat. Anto

Nedjelja, 6.2., 20:00-22:00

Anto u podrumu Pločnika i na valovima Radija 808.

image
Program za Veljaču
PROMO
Linker
20. travanj 2024 00:10