#Čitam #Gledam #Slušam

Vikend preporuka Fabijana Pavla Medvešeka: ‘Emily u Parizu mi je vrh!‘

Mladi glumac kojega poznajemo iz televizijskih serija, otkrio nam je u kojim sadržajima uživa te što ne smijemo propustiti.

Mladi glumac Fabijan Pavao Medvešek, kojega imamo priliku gledati u seriji Dar Mar, a poznajemo ga još iz televizijskog hita Crno-bijeli svijet, ali i iz serije Na granici, otkrio nam je svoje adute iz svijeta pop kulture. Naime, glumac kojeg možete gledati i u predstavi 'Cabaret Zagrepčanke i statičar' u klubu kazališta Komedija otkrio nam je što trenutno gleda, sluša i čita.

Glazba

Album grupe Architects, For Those That Wish To Exist preporučujem svakome kome je do žešće glazbe u životu. Sigurno neće ostati razočarani.


Knjiga

Ante Zlatko Stolica osvojio me svojim romanom Blizina svega, koji se sastoji od vrhunskih kratkih životnih zgoda i idealna je knjiga za ubrzani život u kojem za čitanje imaš po samo par minuta dnevno.

image

Blizina svega, autora Ante Zlatka Stolice

FRAKTURA PRESS

Čitajte i: Vikend preporuke Elizabete Brodić: ‘Obožavam crni humor, serija After life me oduševila‘


Televizija

Ako još niste, obavezno pogledajte Nasljeđe na HBO-u. Jako dobar serijal s još boljim glumcima, a možda ugledate i mene! Gledam i Netflixov hit Emily u Parizu jer je vrh!

image

Emily Cooper u seriji glumi Lily Collins

NETFLIX/KOBAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
17. travanj 2024 07:00