dok razmišljam o nama...

Virtualna senzacija: Josipa Lisac na samo Valentinovo razveselit će koncertom fanove diljem svijeta

Uskoro će u prodaju krenuti virtualne ulaznice za koncert, uz pomoć kojih će fanovi legendarne Josipe Lisac na Dan zaljubljenih, 14. veljače, iz svojih domova uživati u prepoznatljivom glasu i pjesmama hrvatske dive.

Na Valentinovo 2021., a ujedno i svoj rođendan, legendarna hrvatska pjevačica Josipa Lisac virtualno će provesti publiku diljem svijeta kroz svoj impresivan katalog svevremenskih pjesama, ali i predstaviti neke nove nastale unazad par godina.

Na virtualnom koncertu 14. veljače od 20:00 sati Josipa će praćena svojim sjajnim bandom, kao i izuzetnom audio vizualnom produkcijom, u domove slušatelja diljem svijeta donijeti svoj prepoznatljiv zvuk i pjesme koje za mnoge imaju poseban značaj. Na ovom jedinstvenom nastupu set listu će ispuniti brojne velike Josipine pjesme iz karijere duže od pola stoljeća, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu", "Tebi putujem" i mnoge druge.

Gdje nabaviti virtualne ulaznice i po kojoj cijeni?

Ulaznice za virtualan koncert Josipe Lisac u prodaji su od 15. siječnja po cijeni od 80 kn. Od 25. siječnja do 13. veljače cijena će im iznositi 100 kn, a na dan koncerta 120 kn. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo www.entrio.hr.

Linker
25. studeni 2022 21:52