Top destinacija

Fotografije ostavljaju bez daha! Ida Prester s obitelji uživa na osamljenom otoku

Pjevačica, voditeljica i influencerica Ida Prester sa svojom obitelji provest će ovaj produženi vikend na neopisivo lijepoj destinaciji – otoku Porer koji je, ako ste u potrazi za potpunom samoćom, definitivna preporuka.

Voditeljica i glazbenica Ida Prester uživa u posjećivanju egzotičnih destinacija, pa se s obitelji odlučila na jednu koja nudi potpunu samoću i privatnost. Otok Porer sa svjetionikom "Hrid Porer" koji se nalazi oko 2,5 kilometara od Premanture, najjužnijeg dijela Istre, pokazao se idealnim mjestom za prve ovogodišnje morske užitke.

Ida je na svom Instagramu objavila nevjerojatne fotografije otoka i s pratiteljima podijelila privatne trenutke u kojima uživa sa svojom obitelji. Inače, voditeljica, koja je s Ivanom Peševskim u braku od rujna 2013., često sa suprugom i sinovima Rokom i Rijem posjećuje zanimljive i posebne destinacije - od kampova do luksuznih hotela.

Otok Porer posljednja je destinacija za koju su se odlučili, a nudi potpunu samoću, mir i izolaciju. Svjetionik je izgrađen 1833., s kulom visokom 35 metara, danas ima dva apartmana za ukupno osmero gostiju. Za obilazak otoka im pak neće trebati puno vremena, s obzirom na to da je širok tek 80 metara, prešetati ga se može u nekoliko minuta, no zato je pogled na zalazak sunca s ovog otoka nevjerojatan.

Ida i Ivan do nedavno su živjeli na dvije adrese, zagrebačkoj i beogradskoj, no početkom 2020. godine odlučili su većinu vremena provoditi u Idinom rodnom Zagrebu. Produženi vikend su kao i mnogi odlučili provesti na obali i to na ovoj skrovitoj destinaciji. Mirni odmori koji pružaju posebnu vrstu luksuza u ovoj se godini nameću kao iznimno tražene destinacije, pa ako su vas očarale Idine fotografije, razmislite o Poreru kao sljedećem odredištu.

image
gg pop up banner
Linker
01. travanj 2024 20:32