Promo
ROMANTIKA U ISTRI

Novigradska oaza za odmor iz snova

Nekad mirno ribarsko mjestašce u Istri s godinama je postalo jedno od najpoželjnijih turističkih odredišta, no pritom je ipak uspješno sačuvalo prepoznatljivu, intimnu atmosferu karakterističnu za male mediteranske gradiće. Ukoliko ste u potrazi za idealnim putovanjem ovog ljeta, romantični Novigrad i hotel Nautica idealan su izbor.

U sklopu nautičko-turističkog kompleksa Nautica, osim hotela, nalaze se marina Nautica, jedna od najljepših marina na Jadranu, i ekskluzivni restoran Navigare te će uskoro biti otvoren Booze and Blues klub, nadahnut američkim podnebljem.

Foto: Promo / Zenn Maar

Sobe hotela su dizajnirane u stilu prostrane kabine staroga jedrenjaka, a iz ponude se izdvaja i prostrani Wellness & Spa centar za relaksaciju i revitalizaciju, dok je restoran Navigare poznat po vrlo uspješnoj fuziji tradicionalne istarske i mediteranske ponude. Sva jela su bazirana na autohtonim namirnicama, karakterističnim upravo za istarsko područje.

Foto: Promo

Impresivan pogled s terase restorana na grad Novigrad i Italiju u daljini, lagani povjetarac i ohlađena čaša vrhunskog istarskog vina savršena su formula za nezaboravno provedene ljetne večeri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Promo
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukoliko ste više skloniji aktivnom odmoru, preporuka je Aquapark Istralandia, koji se nalazi nedaleko od Novigrada i pruža nezaboravnu vodenu zabavu. U blizini se također nalaze brojne vinske staze i staze maslinovog ulja, koje nude mogućnost kušanja nekih od najcjenjenijih proizvoda istarske plodne zemlje, brojne biciklističke staze kroz najljepše istarske krajolike…

Hotel Nautica kao stvoren je za sve one koji žude pobjeći daleko od gradske vreve i okusiti šarm i ljepotu Novigrada. Stoga ostavite dosadnu svakodnevicu za sobom i odvažite se na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja, slijedeći pritom glavnu krilaticu hotela te neka vam upravo on postane ”sigurna i mirna luka u koju ćete se uvijek vraćati!”

Foto: Promo
Linker
24. travanj 2024 05:12