VELIKA POTRAŽNJA

Obnova stare slave: Od kada je Sumrak saga dostupna na Netflixu, masovno se iznajmljuje kuća Belle Swan

Od kada je megapopularna "Sumrak saga" dostupna na Netflixu, rezervacije kuće za najam u kojoj je boravila Bella Swan (Kristen Stewart) rastu nevjerojatnom brzinom.

Prošlo je već 13 godina od kada je izašao prvi dio jedne od najpopularnijih romantično-fantastičnih serija Sumrak saga, a popularnost serije zahvaljujući Netflixu dobiva novi zamah.

Od kada je serija dostupna na najpopularnijoj streaming platformi nove generacije, rasplamsala se nikad dokraja ugašena stara slava besmrtnog Edwarda Cullena kojeg utjelovljuje Robert Pattinson. U samo nekoliko dana Sumrak je dospio na top 10 listu nagledanijih serija, a osim vegeterijanskom vampiru, naglo je narasla i popularnost kuće srednjoškolke Belle Swan (koju utjelovljuje Kristen Stewart) koja se sada masovno iznajmljuje.

image
Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji St. Helens nedaleko od Portlanda.
AIRBNB/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Vlasnici privatne kuće u fiktivnom Forksu u kojoj je "živjela" Bella Swan s ocem, šefom policije Charliejem Swanom, trude se držati korak s ogromnom potražnjom na Airbnb-u.

Čitajte i: Spavajte u sobi Belle Swan, netaknuta je: Iznajmljuje se kuća iz Sumrak sage

Podsjećamo, prvi dio serije "Sumrak" još je uvijek najpopularniji, a radnja se odvija na sjeverozapadu Pacifika gdje sunce nije česta pojava. Lik Belle preselio je iz majčine kuće u Arizoni kod oca, lokalnog načelnika policije Charlieja Swana (Billy Burke) u Washington. Slavna, ali privatna kuća se nalazi na adresi 184 S.6th St. u St. Helensu nedaleko od Portlanda.

image
U sobi se nalazi kartonski lik Belle Swan.
AIRBNB/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Osim što je eksterijer jednak kao i u filmu, interijer kuće je ostao autentičan i upotpunjen rekvizitima sa seta, a u sobi se nalaze kartonski prikazi Belle i Jacoba.

image
U kući se može pronaći kutak za svakog ljubitelja "Sumraka".
AIRBNB/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U šarmantnom domu iz 1930-ih svaki ljubitelj Sumraka pronaći će kutak za sebe. Večerati možete za Charlijevim stolom za blagovanje koji se koristio na snimanju, a spavati u originalnoj Belinoj sobi. TIm Edward može se smjestiti u prostoriji s pogledom na prednje dvorište gdje je Bella u sceni pogledala parkiran auto u kojem je bio Edward. Za "tim Jacob" pripremljena je soba za goste smještena uz glavni ulaz.

image
Za "tim Jacob" pripremljena je soba za goste smještena uz glavni ulaz.
AIRBNB/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Cijena najma iznosi 450 dolara vikendom i 350 dolara preko tjedna, a u njoj može boraviti deset osoba.

Linker
15. travanj 2024 05:53