Ostavlja bez daha

Oduševljeni smo luksuznim skandinavskim hotelom iz posljednje epizode hit serije

U četvrtoj epizodi serije "Succession" obitelj Roy doputovala je u Norvešku, a nismo mogli ne zamijetiti vrhunski hotel okružen norveškom šumom.

Četvrta epizoda megapopularne serije donijela nam je okršaj između Lukasa Mattsona (Alexander Skarsgard) i Kendalla (Jeremy Strong) te Romana (Kieran Culkin). Pregovori su se odvijali u Norveškoj, u dolini Valldal, a obitelj Roy je europski milijarder smjestio u luksuzni hotel koji izgleda kao savršeno mjesto za bijeg od stvarnosti.

Pozicioniran u blizini fjorda Geirangerfjord, hotel Juvet Landscape je na njihovoj stranici opisan kao "once-in-a-lifetime escape" - uređen je u minimalističkom stilu, a dio svake sobe su stakleni zidovi iz kojih se pruža pogled na nevjerojatan krajolik, kako bi se posjetitelji mogli povezati s prirodom koja ih okružuje. Gosti hotela mogu uživati u sauni, jacuzziju, aktivnostima na vodi, planinarenju ili šetnji šumom. Ekskluzivnosti ove lokacije doprinosi i privatnost, kako se do smještaja može doći isključivo žičarom.

image
JUVET.COM

"Kada smo vidjeli fotografije nevjerojatne arhitekture i pozicije ovog hotela, bili smo iznimno uzbuđeni. Norveška je nevjerojatna zemlja, i odmah smo shvatili da je ovo savršena lokacija za obiteljsko okupljanje u seriji. Istraživali smo i druge zemlje, no uvidjeli smo da Norveška ima krajolik kakav nema niti jedna druga zemlja", rekao je producent serije Scott Ferguson.

Spoj norveškog krajolika i iznimne arhitekture privlačna je filmašima iz Hollywooda pa je i film "Ex Machina" iz 2014. godine sniman na istoj lokaciji. A kada ne služi kao filmski set, hotel je otvoren za javnost - možete ga iznajmiti za 550 eura po noćenju. Više informacija nalazi se na njihovoj stranici.

Linker
25. travanj 2024 01:33