Kvarner te zove

Opatija je uvijek dobra ideja, jer to je prava oaza well-beinga

Odaberite odmor s pet zvjezdica u hotelu Ambasador ili secesijsko okruženja Hotela Palace Bellevue te obnovite duh i tijelo uz wellness programe.

Sve ono što život čini ljepšim - psihofizičko zdravlje, unutarnje zadovoljstvo, sreća, blagostanje..., jednom riječju se može izraziti kao "well-being". A s obzirom na ubrzan tempo, kad imamo sve manje vremena za sebe i druge, ugodite si barem tijekom godišnjeg odmora. I to na Opatijskoj rivijeri, u nestvarno lijepoj atmosferi LIBURNIA HOTELS & VILLAS.

image

Vrhunska wellness ponuda

LIBURNIA HOTELS & VILLAS

Vlastita dobrobit i emocionalno ispunjenje trebali bi nam biti prioritet, a najbolji način da se to postigne je kombinacija spa & wellness programa, vrhunske hrane i aktivnog odmora. Upravo onakvog kakvog nudi "dama s Kvarnera", koju zbog mediteranske klime, sunca, mora te predivnih parkova i šetnica treba doživjeti i u zimskim mjesecima. Zašto se ne biste nagradili bogatim i luksuznim wellness paketima, riješili stresa uz rekreaciju, kušali neka od vrhunskih jela...? Ponuda wellness & gourmet u hotelu Palace Bellevue pruža potpuni bijeg od svakodnevice gdje vas uz kraljevsko opuštanje u wellnessu očekuje bogata gastro ponuda tijekom doručka i večere te poseban ručak od tri slijeda.

image

Hotel Ambasador

LIBURNIA HOTELS & VILLAS

U hotelu Ambasador vas očekuje jedinstveno Gemology SPA iskustvo. Uživajte u VIP dobrodošlici uz gin tonic i premium smještaj s nevjerojatnim pogledom na Kvarner, a potom uronite u opuštajući ambijent vrhunskog wellness centra i prepustite se bogatim tretmanima koji će uravnotežiti vaš duh i tijelo. Iskusite ekstravagantne Private SPA trenutke za dvoje, koji uključuju raskošnu masažu poludragim kamenjem s potpisom francuskog brenda Gemology, popraćenu čašom pjenušca i slatkim iznenađenjem.

image

Hotel Istra

LIBURNIA HOTELS & VILLAS

Čeznete li za aktivnim predahom, posjetite Active Healthy Hotel Istra u Opatiji, koji nudi savršenu kombinaciju opuštanja i rekreacije. Povećajte razinu energije uz program koji uključuje nordijsko hodanje i jogu, obnovite duh i tijelo uz detoks doručak i funkcionalnu večeru.

image

Hotel Palace Bellevue

LIBURNIA HOTELS & VILLAS

Aktivnosti u Active Healthy Hotelu Istra obećavaju zabavan i ispunjen odmor, a dokaz da vas očekuje nezaboravno iskustvo je i nedavna nagrada "Turistički cvijet" za najbolji hotel s tri zvjezdice u Hrvatskoj!

Više o ponudama doznajte na www.liburnia.hr ili telefonski broj +385 51 710 444.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Liburnia Hotels & Villas.

Linker
18. travanj 2024 20:44