Brown Beach House hotel

Otvoren je novi luksuzni boutique resort pored Trogira

Početkom srpnja otvoren je novi luksuzni boutique resort Brown Beach House hotel smješten na otoku Čiovu, u neposrednoj blizini centra Trogira.

Jedinstvenu ponudu ovog novog hotela na hrvatskoj obali čine luksuzno opremljeni suitevi, predsjednički apartman, prostrane dvokrevetne sobe uz dodatne sadržaje hotela kao što su veliki vanjski bazen s barom, bogato opremljen a la carte restoran te prateće usluge masaže, spa usluge, bicikli, jet ski, privatan shuttle servis za goste brodovima i automobilima.

Investicija teška nekoliko milijuna eura pruža jedinstveni ugođaj i postavlja resort na sam vrh ljestvice najljepših hotela na Jadranu. Dizajn potpisuje Saar Zafrir koji je postojećem arhitektonskom rješenju i suvremenim dizajnom dao novi sjaj restauriranoj povijesnoj građevini iz 20. st.koja je nekoć bila tvornica duhana. Potpuno opremljen spa s unutrašnjim bazenom i jacuzzijem kadom te beach club i 15 dodatnih luksuznih suitova bit će otvoreni u ljeto 2017.

Iako je hotel otvoren tek početkom srpnja popunjenost je premašila planove. Dugoročno, hotel planira raditi kroz cijelu godinu dok će još ove sezone pojedini termini biti zatvoreni radi nastavka radova na wellness centru i ostalim sadržajima, a sve u cilju pružanja bolje kvalitete i povećanja zadovoljstva gostiju.

Potrebno je posebno istaknuti da restoran Cartina u sklopu hotela nudi jedinstvene gastronomske doživljaje i jedan je od razloga zašto vrijedi odsjesti na ovoj čarobnoj lokaciji. Hotel pripada grupaciji Brown Hotela – mediteranskih boutique hotela smještenih u Tel Avivu, Jeruzalemu (otvaranje u rujnu 2016.) i Larnacu na Cipru (otvaranje 2017.). Brown hoteli preporučeni su od strane vodećih svjetskih publikacija kao što su Wallpaper, Vogue, NY Times, National Geographic i Time magazine. Brown TLV je član vodećeg svjetskog hotelskog brenda, DESIGN HOTELS.

Linker
12. travanj 2024 13:33