Na Kvarneru

Ovaj raj nalazi se nadomak Zagreba, a idealan je za vikend odmor: Plaža kao stvorena za uživanje

Ako tražite ideju kamo za vikend, želite se osvježiti, zabaviti, ali i napraviti nezaboravne foto-uspomene, onda je ova plaža u Jadranovu idealno mjesto za vas.

Za sve kojima je godišnji odmor i brčkanje u moru još uvijek daleko predlažemo jednu atraktivnu lokaciju na savršenoj prometnoj lokaciji. Kvarner je oduvijek bio zanimljiv ljudima s kopna, zbog svoje blizine i pristupačnosti, a na njemu nalazi se predivna plaža u mjestu Jadranovo. Mjestašce se nalazi u blizini Crikvenice, odnosno Rijeke.

Jadranovo je već odavno jedna od omiljenih destinacija brojnih Zagrepčana, ali i ostatka kontinentalne Hrvatske te brojnih kupača iz bliže riječke okolice prvenstveno zbog svoje vrlo praktične lokacije.

Mlađim generacijama ovo bi mjesto moglo biti dodatno zanimljivo zbog svog uređenja. Pješčana plaža u uvali Grabrova oduvijek je privlačila svojom tirkiznom bojom, pogledom na Krk i Krčki kanal sada je i dodatno uređena tako da je atraktivna svima koji žele napraviti savršene ljetne fotografije.

Čitajte i: Zadar je uvijek dobra ideja: Slavko Sobin nije odolio popularnom kupalištu o kojem je pisao i Vogue

Bogata ponuda na obnovljenoj ljepotici

Velika ljuljačka smještena u samom moru iznimno je atraktivna i fotogenična. Osim ljuljačke na plaži se nalazi i Grotte bar koji nudi osvježavajuća pića, koktele i sličnu ponudu, a za one koji ogladne u blizini mogu naći i nekoliko restorana.

Plaža Graborova uređena je nakon dugo vremena i sa svojih 250 brzo je postala pravi mamac za sve ljubitelje ljetnih radosti.

Zbog svoje zahvalne konstitucije s plićakom i atraktivnim uređenjem plaža je već postala popularna destinacija i idealna je za one koji žele osjetiti 'žižu' i 'šušur'. Međutim Jadranovo nudi i nekoliko skrovitih i tiših uvala za one koji se u jednom trenutnu žele povući u osamu i tako napuniti baterije.

Linker
19. travanj 2024 13:43