Put oko svijeta

Ovog ljeta otputujte na najljepše lokacije svijeta uz prvo izdanje Glorije Putovanje

U prodaji je prvi broj luksuznog magazina Gloria Putovanje, u kojem predstavljamo najatraktivnija svjetska i domaća odredišta, plaže i resorte, a svoje favorite otkrili su nam i travel blogeri te domaće zvijezde.

Ljeto je blizu, a ako nemate ideju kamo na godišnji odmor neka vas nadahne - Gloria Putovanje. Riječ je o prvom broju luksuznog magazina na skoro 200 stranica u kojem predstavljamo najatraktivnija svjetska i domaća odredišta.

image

Naslovnica Glorije Putovanje

MATEA SMOLČIĆ SENČAR

Vodimo vas na najljepše plaže, u neke od najglamuroznijih hotela i resorta, ali i na mjesta čiju atmosferu možete osjetiti iako niste tamo - kroz priče o koktelima te modnim i mirisnim kreacijama nadahnutima određenim destinacijama. Svatko ima drugačije afinitete i vizije savršenog ljetovanja pa predlažemo opcije za dulji i kraći odmor, za more i planine, city break i boravak u tradicionalnim seoskim kućama...

image

Maja Šuput Tatarinov sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom na Mauricijusu

PRIVATNI ALBUM

Bili smo na svim kontinentima - čak i na Antarktici - a napravili smo i idealnu turu po Hrvatskoj. Jer, naša zemlja nudi toliko toga - u svakom svom kutku. Možete, primjerice, odabrati kulturna događanja u Zagrebu i Osijeku, odmarati se u nekoj od predivnih kuća jaskanskog kraja, "resetirati" se na otoku vitalnosti Lošinju, rashladiti u Lici... Tu su, naravno, i čarobne istarske stancije poput Meneghettija, gdje smo snimili naslovnicu Glorije Putovanje.

image

Plaža u meksičkom Tulumu među najljepšima je na svijetu

SHUTTERSTOCK

Stručnjaci za turizam su nam govorili o trendovima, hit-odredištima i budućnosti putovanja, a poznate osobe, travel blogeri i veleposlanici u Hrvatskoj otkrili omiljena mjesta u našoj i drugim zemljama.

image

Izvještaj Aleksandra Kibela s Antarktike

PRIVATNI ALBUM

Osim mnogo korisnih informacija i ideja, zanimljivih priča i intervjua te atraktivnih fotografija, čitateljima darujemo Melem sa zaštitnim faktorom i duhovitim ilustracijama splitske slikarice Tisje Kljaković Braić. Uživajte u ljetu uz Gloriju Putovanje!

image
GLORIA
Linker
05. travanj 2024 14:40