Lošinj Hotels & Villas

Ovog proljeća svi putevi vode prema Lošinju: Čeka vas odlični program wellnessa, fina hrana i luksuzni smještaj

Prva prilika za boravak u višestruko nagrađivanom hotelu Bellevue 5* te otmjenom Boutique Hotelu Alhambra 5* su ovogodišnji uskršnji praznici, budući da hoteli svoja vrata otvaraju 1. travnja. Goste koji preferiraju najvišu razinu ponude i žele posjetiti komadić raja skriven u uvali Čikat na Lošinju očekuje sjajna Easter Splendour ponuda.

Renomirani hotelski brend Lošinj Hotels & Villas s nestrpljenjem iščekuje povratak gostiju ovoga proljeća u svojim luksuznim 5* hotelima.

Otok Lošinj je poznat po stoljetnim borovim šumama i bogatstvu biljnih vrsta pa ne čudi da se nalazi na samom vrhu „bucket“ lista za proljetna putovanja i uživanje u prirodi, čistom zraku te wellness i zdravstvenim programima. Proljeće je godišnje doba koje na ovaj otok vitalnosti tradicionalno privlači i veliki broj gostiju iz Hrvatske.

image
Hotel Bellevue.
PROMO

Upravo tada budi se autohtona priroda koja Lošinju daje posebnu čar i opravdava njegovu titulu klimatskog lječilišta. Ljekovitost otoka sačuvana je do danas, a lošinjski zrak nadaleko je poznat, jer je prožet najljepšim mirisnim notama. Prirodna aromaterapija otoka Lošinja potpuno je besplatna i dostupna svima, a uživanje u njoj upotpunit će boravak u jednom od LH&V-ovih luksuznih hotela.

Sveobuhvatni sustav wellnessa

Savršen odabir je upravo hotel Bellevue 5* u čarobnoj uvali Čikat, koji se ističe raskošnim interijerom i osjećajem luksuza koji stvara kod gostiju već pri samom ulasku u hotel. U posebnosti kojima se ovaj hotel može pohvaliti spada i mondeni Bellevue Spa Clinic, koji nudi sveobuhvatni ekosustav wellnessa za transformacijske rezultate s dodirom glamura.

image
Hotel Bellevue.
PROMO

Jedinstveni pristup integrira najbolje od najnovije visoke tehnologije za beauty terapije sa klasičnim wellness tretmanima.

Ovo izvanredno wellness utočište idealno je za bijeg u detoksifikaciju sa stilom ili samo opuštanje i punjenje baterija, stoga ne čudi da je prošle godine osvojilo nagradu „Croatia‘s Best Hotel Spa“ na World Spa Awardsu.

Povijesni šarm i suvremeni dizajn

Laganim korakom od Bellevuea šetnica koja se proteže cijelom uvalom Čikat vodi do raskošnog Boutique Hotela Alhambra 5*. Povijesni šarm profinjene secesijske arhitekture okružene pažljivo oblikovanim perivojem skladno je spojen sa suvremenim dizajnom, zbog čega interijer Alhambre odiše intimnom toplinom i diskretnim luksuzom.

image
Boutique hotel Alhambra.
PROMO

U ovom prekrasnom hotelu je sve, od sobe do plaže, podređeno ugodi i udobnosti gosta. Gurmani koji dođu u lošinjsku Alhambru oduševit će se vrlo istančanim fine diningom, kojeg karakteriziraju probrane sezonske i lokalne namirnice.

Vitality Hotel Punta 4*, dio LH&V-ove kolekcije Classic Collection, koji se nalazi na drugom kraju otoka, u Velom Lošinju, također će poželjeti dobrodošlicu gostima od 1. travnja. Vitality Hotel Punta je prvi certificirani bezglutenski i anti alergijski hotel u Hrvatskoj, što znači da su briga o zdravlju, navikama i potrebama gosta ovdje uvijek na prvom mjestu.

image
Vitality Hotel Punta.
PROMO

Punta nudi i program plućne rehabilitacije, sauna zonu i novi fitness centar s panoramskim pogledom na more i infinity bazenom, te vrhunsku opremu za vježbanje na otvorenom.

LH&V je pripremio posebnu proljetnu ponudu kako bi poželio dobrodošlicu gostima koji se vraćaju na predivan otok Lošinj kako bi uživali u najljepšem godišnjem dobu. Aktualne ponude i programe brenda Lošinj Hotels & Villas provjerite na losinj-hotels.com.

01 - Modified: 2021-03-26 13:06:54 - Feat.: 0 - Title: Osam stvarno dobrih razloga da Uskrs provedete u lošinjskoj uvali Čikat
01 - Modified: 2021-03-26 13:06:54 - Feat.: 0 - Title: Osam stvarno dobrih razloga da Uskrs provedete u lošinjskoj uvali Čikat
Linker
21. ožujak 2023 02:14