SHUTTERSTOCK
mnogi jedva čekaju

Čekanju je kraj! Nakon devet godina poznat je datum izlaska novog albuma i filma Jennifer Lopez

"Jenny from the block" vraća se s novim projektom. Zvat će se "This Is Me... Now", a popratit će ga istoimeni film. Zapravo je to nastavak priče njezina trećeg albuma, izdanog 2002. godine "This Is Me...Then”.

"Jenny from the block" vraća se s novim projektom. Zvat će se "This Is Me... Now", a popratit će ga istoimeni film. Zapravo je to nastavak priče njezina trećeg albuma, izdanog 2002. godine "This Is Me...Then”.

Jennifer Lopez potpisala je ugovor s producentskom kućom BMG te se sprema izdati deveti album koji će imati 13 pjesama. Album nosi naziv „This Is Me… Now” i prvi je njen solo album nakon devet godina, odnosno nakon albuma A.K.A. koji je 2014. godine izdao Capitol Records. Album A.K.A. dospio je na osmo mjesto na ljestvici Billboard 200, a nakon njega je 54-godišnja pjevačica i glumica 2022. godine snimila soundtrack album u suradnji s kolumbijskim pjevačem Malumom za film „Marry Me”, u kojem je imala i glavnu ulogu.

Pjevačica je objavila da je službeni datum izlaska albuma „This Is Me… Now” 16. veljače 2024. godine. Ovaj novi projekt zapravo je nastavak priče njezina trećeg albuma, izdanog 2002. godine, „This Is Me...Then”. No, to nije sve. Novi album će biti popraćen i filmom koji izlazi u isto vrijeme, a bit će dostupan na streaming platformi Amazon Prime Video.

Jennifer je također podijelila dva teasera ovog novog projekta sa svojih nešto više od 250 milijuna pratitelja na Instagramu. U videu su opjevani stihovi „This is me now” i prikazani isječci koreografije koju ćemo vidjeti u filmu.

U drugom teaseru pjevačica sjedi i čita pismo koje na kraju baca u kamin. „Kada sam bila djevojčica, kada bi me netko pitao što želim biti kad odrastem, moj odgovor je uvijek bio...zaljubljena”, riječi su koje prate snimku.

Novi album Jennifer je napisala i producirala s Rogétom Chayedom, koji ima osam nominacija za nagradu Grammy, a na albumu su također radili i Angel Lopez, Jeff "Gitty" Gitelman, HitBoy, Tay Keith, INK i drugi. Album je opisan kao najiskreniji i najosobniji LP dosad. Film je režirao Dave Meyers, dobitnik Grammyja i MTV VMA, a za scenarij su bili zaduženi suprug Jennifer Lopez, Ben Affleck, i Matt Walton.

Jennifer je album najavila u studenom 2022. godine, kada je podijelila video posvećen Benu Afflecku na kojoj rekreira naslovnicu albuma „This Is Me...Then”. U vrijeme najave, pjevačica je podijelila i popis pjesama, među kojima se našla i ona koji nosi naziv „Dear Ben pt. II”, koja predstavlja drugi dio njezine pjesme "Dear Ben”.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez ponovno su se zaručili 2022. godine, a zatim i vjenčali

PROFIMEDIA

Inače, Ben i Jennifer vjenčali su se 2022. godine. Par je prvi put započeo vezu 2002. godine, nakon čega su se ubrzo zaručili, a raskinuli su vezu 2004. godine uoči vjenčanja. Objasnili su da je tada veliki medijski pritisak utjecao na njihov odnos.

Linker
26. travanj 2024 12:03