MELISSA MOSELEY/COLUMBIA/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Binge novosti

Dolazi serija: Sve što znamo o povratku klasika ‘Okrutne namjere‘

Dobre vijesti za obožavatelje filmskog klasika koji je premijerno prikazan prije gotovo 25 godina.

Dobre vijesti za obožavatelje filmskog klasika koji je premijerno prikazan prije gotovo 25 godina.

Film s Reese Witherspoon te Ryanom Phillippeom i Sarom Michelle Geller koji dolaze u ulogama bogatih manipulativnih tinejdžera koji ljeto provode u spletkama i ljubavnim previranjima nosi status kultnog naslova još od 1999. godine kada je premijerno prikazan - iako je od kritike dobio pomiješane kritike, na blagajnama je ostvario veliki uspjeh.

Originalni film je režirao i napisao Roger Kumble po francuskom romanu iz 1782. "Les Liaisons dangereuses", a uskoro stiže adaptacija filmskog klasika, u obliku serije od osam nastavaka koji će se prikazivati na Amazonovoj besplatnoj platformi Freevee (s mogućnosti da se prebaci na streaming servis Prime Video). Datum emitiranja mini-serije za sada još nije poznat, a Amazon nije želio komentirati vijesti o adaptaciji filma.

"Okrutne namjere" dobile su već dva nastavka - 2000. te 2004. godine, a 2016. razgovaralo se o snimanju serije čija bi radnja bila smještena 17 godina nakon događaja koji su se odvili u prvom dijelu filma. Tada je taj projekt u produkciji NBC-ja propao nakon pilot epizode.

image
BOB FRAME/COLUMBIA/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 11:32