Slavi drugi put

‘Flowers‘ ruši rekorde: Miley se zahvalila zemljama u kojima dominira, Hrvatske se nije sjetila

Pop zvijezda hit pjesmu objavila je na rođendan bivšeg supruga, a do danas je srušila nekoliko rekorda.

Cvijeće koje ruši sve rekorde ovog siječnja definitivno je megahit "Flowers" američke pjevačice Miley Cyrus. Himna svih single žena koju je posvetila bivšem suprugu ruši sve rekorde slušanosti, zbog čega je presretna Miley otkrila da ponovno slavi.

"Slavim jer je Flowers ovaj tjedan ponovno broj jedan u svijetu! Volim što nas ova pjesma povezuje na tako pozitivan način i zadovoljstvo mi je nastaviti stvarati glazbu za vas. Ništa ovo ne bi bilo moguće bez mojih slušatelja i nevjerojatnih obožavatelja. Beskrajno sam zahvalna", napisala je Miley Cirus u novoj objavi.

Zatim je nabrojala zemlje u kojima je njen hit zasjeo na prvo mjesto ljestvica - od Grčke i Danske do Novog Zelanda. Pjesma je broj jedan i u Hrvatskoj, kako otkriva Billboardova top ljestvica za ovaj tjedan, "Flowers" su već drugi tjedan za redom najslušanija pjesma u našoj zemlji.

Ipak Miley na svom Instagramu nije navela Hrvatsku među zemljama u kojima je njena pjesma u vrhu trendinga. Međutim, kod nas je to ravno malenom čudu, uzevši u obzir koji hitovi su najslušaniji od drugog mjesta na niže.

image

Miley je pjesmu objavila 14. siječnja, na rođendan svog bivšeg supruga

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Voyage i Nucci s pjesmom "Bella Hadid", slijedi je hit "La La La", Voyagea, nakon toga Nucci ima hit sa Sanjom Vučić "Djerdan" i tako u sličnom tonu. Shakirina osvetnička pjesma također je bila među najslušanijima u Hrvatskoj, no ovog tjedna je sa sedmog pala na osmo mjesto.

Pjesma "Flowers" ruši sve rekorde i na globalnoj razini, tako je postala najslušanija pjesma u jednom tjednu u povijesti Spotifya drugi tjedan zaredom.

“Službeno je…Rekord je oborila Miley Cyrus 26. siječnja, čime je ‘Flowers’ postala pjesma koja se najčešće streamala u jednom tjednu u povijesti Spotifya”, objavili su na službenom Twitteru Spotifya.

Linker
18. travanj 2024 04:51