Cameron Diaz vratila se na film

 ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK
DRUGA SURADNJA

Ipak ništa o mirovine: Cameron Diaz radi punom parom, a u najavi je i projekt s holivudskom ikonom

Streaming platforma Apple TV+ objavila je da je glumica u finalnim pregovorima za komediju "Outcome" u kojoj će glumiti s Keanu Reevesom.

Streaming platforma Apple TV+ objavila je da je glumica u finalnim pregovorima za komediju "Outcome" u kojoj će glumiti s Keanu Reevesom.

Glumica Cameron Diaz u posljednje vrijeme radi punom parom. Krajem godine trebao bi izaći njezin novi film "Back in Action", a dok mmnogobrojna publika iščekuje povratak 51-godišnje glumice na film stigla je i najava da već sprema novi projekt. Ovog puta riječ je o komediji s Keanuom Reevesom. Streaming platforma Apple TV+ objavila je da je glumica u finalnim pregovorima za komediju "Outcome". U filmu će igrati i Jonah Hill koji će također i režirati komediju.

Diaz i Reevesa već smo gledali zajedno u romantičnoj komediji "Feeling Minnesota" iz 1996. godine, a 59-godišnji glumac ovog će puta utjeloviti Reefa - holivudsku zvijezdu koja se suočava s brojnim problemima nakon što mu prijete objavom bizarnih snimki iz prošlosti.

Holivudska miljenica Cameron Diaz mnogi su zavoljeli zbog uloga u komedijama - "Mask", "Holiday", "Charlie‘s Angels", "Bad Teacher" i brojnim drugim, a 2014. snimila je film "Annie" nakon kojeg je uzela pauzu od glume. Obožavatelje je dodatno šokirala viješću kada je 2018. godine objavila da odlazi u mirovinu. "Jednostavno se nalazim u drugačijem periodu svog života. Nikada u životu nisam bila ispunjenija", rekla je 51-godišnjakinja tada.

U podcastu glumca i komičara Kevina Harta "Hart to Heart", Cameron je istaknula da joj je gluma zaokupirala cijeli život te da se nije imala vremena baviti drugim aktivnostima, a tek je shvatila da je Hollywood guši kada je upoznala sadašnjeg supruga Benjija Maddena.

image

Cameron i Benji vjenčali su se 2015., a kćerkicu su dobili 2019. godine

SHUTTERSTOCK

Američkog glazbenika, glavnog gitaristu rock benda Good Charlotte upoznala je u svibnju 2014., a zaručili su se u prosincu iste godine. Pred oltar su stali 2015. godine, a u prosincu 2019. su dobili kćerkicu Raddix. Diaz se prije nije zamišljala kao majka, ali sve se promijenilo kada se njezina prijateljica ostvarila u toj ulozi. Zbog toga se i ona odlučila posvetiti obiteljskom životu, a zbog odluke nije požalila. "Ovo me više ispunjava nego što sam išta više napravila u svom životu. Imati obitelj, biti u braku... To je jednostavno najbolja stvar", izjavila je jednom prilikom glumica koja je s poslovnom partnericom Katherine Power osnovala i brend vina Avaline.

Cameron se glumi vratila prošle godine filmom "Back in Action" koji se trenutno snima i u kojem glumi Jamiejem Foxxom. U filmu su uloge ostvarili i Glen Close, Andrew Scott, Kyle Chandler i drugi. Snimanje je započelo krajem 2022. godine, ali je stalo u travnju 2023. nakon što je Foxx hospitaliziran zbog zdravstvenih problema o kojima nikada nije javno govorio. Snimanje je nastavljeno u siječnju 2024. godine te se na poznatoj streaming platformi očekuje krajem ove godine.

Linker
27. travanj 2024 10:51