Fanovi oduševljeni

Ljubavni trokuti i još više drame: Potvrđene čak dvije nove sezone serije ‘Ginny & Georgia‘

Netflixova originalna serija Ginny & Georgia, u kojoj glavne uloge tumače Antonia Gentry i Brianne Howey, dobila je zeleno svjetlo za još dvije sezone.

Netflix je šokirao obožavatelje jer je streaming servis upravo potvrdio da ne samo da će se njihova hit serija "Ginny & Georgia" vratiti u trećoj sezoni, već će gledatelji dobiti i četvrtu sezonu.

Serija prati Ginny, 15-godišnjakinju koja je zrelija od svoje 30-godišnje majke Georgije u gradu u Novoj Engleskoj, gdje se Georgia odlučila skrasiti sa svojom kćeri i sinom Austinom. Osim Antonije Gentry i Brianne Howey u glavnim ulogama, u seriji glume Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter i Raymond Ablack čiji se povratak također očekuje u nadolazećim sezonama.

Još nema potvrđenog datuma izlaska treće i četvrte sezone, ali predviđanja obožavatelja i internetskih detektiva sugeriraju da će treća sezona stići najranije krajem 2024. godine.

Kreatorica serije Sarah Lampert rekla je za People da će se obitelj Miller suočiti s "novim preprekama, novim odnosima i novim izazovima" tijekom treće sezone "na način koji dosad nismo vidjeli u seriji".

Prije nego što je serija obnovljena, Lampert je razgovarala s Radio Timesom o tome što gledatelji mogu očekivati u trećoj sezoni, "Mislim da će serija izgledati stvarno drugačije u trećoj sezoni jer Georgia je bila žena koja je bila superjunakinja u onome što je radila, a sada je uhvaćena. Gotovo kao da je Supermana netko porazio. Vidjet ćemo hoće li se moći izvući iz ove zbrke u kojoj se našla", otkrila je.

Linker
11. travanj 2024 11:06