Paris Hilton

 ZIYA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
"Paris the Memoir"

Memoari omiljene partijanerice dvijetisućitih postaju serija: Tko će utjeloviti Paris Hilton?

Manje od godinu dana od kad je knjiga dospjela u prodaju, poduzetnica je prodala prava na njezinu ekranizaciju.

Manje od godinu dana od kad je knjiga dospjela u prodaju, poduzetnica je prodala prava na njezinu ekranizaciju.

Malo tko može osporiti poduzetnički uspjeh brenda Paris Hilton. Prvo se prije 20 godina brendirala kao najjača partijanerica čije je parfeme željela imati svaka djevojka, a sada, kao ozbiljna poslovna žena i majka, prodala je prava na ekranizaciju svojih memoara.

Kako doznaje Deadline, 42-godišnja Hilton je prava prodala A24 produkcijskoj kompaniji te na tome, kako pišu, navodno zaradila šesteroznamenkasti iznos. S obzirom na to da je projekt tek u začecima, pisci, a ni potencijalni glumci, još uvijek nisu poznati. Međutim, zna se da će za produkciju biti zadužena njezina kompanija 11:11 Media, Levellen Pictures sestara Dakote i Elle Fanning te Middle Child Pictures Davida Bernada. Osim toga, kako navodi Deadline, izvršni producenti bit će sama Paris Hilton, sestre Fanning, Bruce Gersh, Brittany Kahan Ward i David Bernard.

Iako scenarij još nije napisan, a nisu niti poznati detalji serije, jasno je da će priča biti snimana prema memoarima koji su izašli sredinom ožujka ove godine. "Paris the Memoir" njezina je priča o borbi s ADHD-om, usponu u pop kulturi te brendiranju. "Napisala sam ovu knjigu u nastojanju razumijevanja svog mjesta u ključnom trenutku: renesanse tehnologije i doba influencera. Osim toga, napisala sam ovu knjigu kako bi svijet znao tko sam ja danas. Fokusirala sam se na ključne aspekte svog života koji su me doveli do onoga na što sam najviše ponosna - kako sam preuzela natrag svoju moć nakon što mi je bila oduzeta i kako sam izgradila uspješan posao, brak i obitelj" napisala je Paris u opisu knjige.

"Toliko je mladih žena koje trebaju čuti ovu priču. Ne želim da uče iz mojih pogrešaka, želim da se prestanu mrziti zbog svojih pogrešaka. Želim da se smiju, plaću i da prigrle svaki aspekt onoga što jesu s neustrašivošću i ponosom. Svi mi imamo svoju vrstu inteligencije i, curo, za***i uklapanje" dodala je Hilton.

Međutim, ovo je samo jedan od većih projekata "prve influencerice" koji je objavljen samo ovaj tjedan. Naime, u ponedjeljak je na platformi X (bivši Twitter) objavila da je upravo s njima potpisala ugovor za proizvodnju originalnog sadržaja kroz četiri videa koji će uključivati i kupovinu uživo. "Uzbuđena sam najaviti službeno partnerstvo s X-om" kazala je u objavljenoj audio snimci: "Zajedno ćemo istražiti nove načine povezivanja s vama kroz video, video uživo, kupovinu uživo te čak i kroz Spaces" nadodala je. Kako piše Variety, glasnogovornik X-a objavio je da su "stvorili financijski dogovor koji je atraktivan za obje strane" što bi značilo da će i ovaj projekt Paris Hilton vrlo dobro monetizirati.

Linker
26. travanj 2024 05:37