Margot Robbie

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
USPJEŠNA U SVEMU

Nakon "Barbie" Margot Robbie priprema ekranizaciju najpopularnije društvene igre

Čini se kako će ova godina itekako biti zaposlena za slavnu glumicu. Nakon što je lani svojom ulogom u hit filmu, obojila svijet u ružičasto sada radi na novim projektima.

Čini se kako će ova godina itekako biti zaposlena za slavnu glumicu. Nakon što je lani svojom ulogom u hit filmu, obojila svijet u ružičasto sada radi na novim projektima.

Nakon raskošnog Barbie svijeta, Margot Robbie pokreće novi projekt i to opet onaj koji podsjeća na djetinjstvo. Ovaj put se radi o jednoj od najpoznatijih društvenih igara na svijetu - Monopolyju. LuckyChap, produkcijska tvrtka koju je Robbie osnovala, producirat će igrani film prema igri temeljenoj na prodaji nekretnina. Glumici će se u novom izazovu pridružiti i njezin suprug, Tom Ackerley. Kako će pak film izgledati i tko će igrati Mr. Monopolyja, odnosno Milburna Pennybagsa, još uvijek je nepoznato. Vijest o nadolazećem filmu potvrdio je predsjednik Lionsgate Motion Picture Groupe, Adam Fogelson na Cinema Conu, sajmu koji se posljednjih dana održava u Los Angelesu, a na kojem se već tradicionalno predstavljaju najveći auduti produkcijskih kuća koji dolaze u kina, ali i koje namjeravju napraviti.

image
TOBY SHEPHEARD/STORY PICTURE AGENCY/SHUTTERSTOCK TOBY SHEPHEARD/STORY PICTURE AGENCY/SHUTTERSTOCK

“Nisam mogao zamisliti bolji produkcijski tim koji će napraviti film o Monopolyju. Oni su iznimni producenti koji svoje projekte biraju s velikim promišljanjem. Iznimno smo uzbuđeni što ćemo raditi s cijelim timom LuckyChapa na onome za što svi vjerujemo da bi mogao biti njihov sljedeći blockbuster”, rekao je Fogelson, a publika je pozdravila vijest velikim pljeskom.

Monopoly je najpopularnija društvena igra na svijetu, a dostupna je u 100 zemalja diljem svijeta, podaci su to Lionsgatea koji je prošle godine proširio prava na ovu igru. Produkcijska kuća slavne Margot lani je producirala "Barbie" koji je postao film s najvećom zaradom u 2023. godini s 1,4 milijarde dolara na globalnoj razini. Osim toga, radili su i hitove poput "Ja, Tonya" i "Promising Young Woman". Osim na filmu o Monopolyju, Robbie radi na adaptaciji popularne videoigre Sims te bi trebala biti i jedna od glavnih zvijezda u remakeu hita "Oceanovih jedanaest".

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 23:53