CHRIS JACKSON/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Kruna

Novi problemi za Charlesa i Camillu: Peta sezona ‘Krune‘ puna je intimnih pikanterija

Kako upućeni tvrde, serija se bavi kraljevskom obitelji ranih devedesetih kada se rastalo troje kraljičine djece, pa bi nove epizode pune najintimnijih detalja kraljevske obitelji ponovo mogle uzrokovati ‘požar‘ kod Windsora.

Kako upućeni tvrde, serija se bavi kraljevskom obitelji ranih devedesetih kada se rastalo troje kraljičine djece, pa bi nove epizode pune najintimnijih detalja kraljevske obitelji ponovo mogle uzrokovati ‘požar‘ kod Windsora.

Stiže nova sezona Netflixove serije Kruna koja s emitiranjem kreće 9. studenog, a s njom i novi problemi za kraljevsku obitelj koja ne silazi s naslovnica britanskim medija zbog raznih pikanterija koji iz dana u dan o njima izlaze. Što u novinskim člancima, što u knjigama koje izlaze kao gljive poslije kiše.

Peta sezona Krune smještena je u rane devedesete, a glavna radnja se vrti oko braka i rastave Charlesa i princeze Diane. Upućeni tvrde da će središnji dio serije biti raspad njihove veze uz sve gorke detalje u kojem će Charlesa prikazati kao "sitnog, hladnog i lažljivog tipa".

image

Vidljiva netrpeljivost između Charlesa i Diane govori više od riječi

KAZUHIRO NOGI/AFP/PROFIMEDIA

A on je baš zasjeo na britanski tron uz ljubljenu Camillu koja će uz njega za koji mjesec i službeno postati suprugom kraljicom.

Nema sumnje da će i Camilla u novoj sezoni dobiti "zasluženu" ulogu s obzirom na to da je ona, kako je u legendarnom intervjuu za BBC ustvrdila pokojna princeza Diana, glavni razlog raspada njihovog braka. Navodno će se dotaći i bliskog odnosa pokojnog kraljičinog supruga, princa Philipa i njegove dugogodišnje prijateljice Penny Knatchbull.

image

Glumica Elizabeth Debicki kao princeza Diana na aerodormu Dunsfold od kuda je s Charlesom, Williamom i Harry putovala u Italiju

CLICK NEWS & PHOTOS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

U novim epizodama gledati ćemo i Didija Al-Fayeda kojeg igra
Khalid Abdalla

SPLASH/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U novih deset epizoda obuhvatit će se i ključni događaji iz 1992., takozvane "annus horribilis", kako ju je proglasila pokojna Elizabeta II., užasnu godinu tijekom koje je izgorio dio njezinog dvorca Windsor, a osim Charlesa, rastali su se i princ Andrew kao i kraljičina kćer, princeza i Anne.

U svakom slučaju, nove epizode Krune sigurno se neće baš svidjeti kraljevskoj obitelji kao ni Charlesu i Camilli, pogotovo jer britanska publika, ali i ostatak svijeta, seriju ne doživljava kao fiktivnu priču već kao vjerni dokumentarac o članovima monarhije. Iako autori tvrde da to nije tako.

Linker
26. travanj 2024 04:54