MAPI/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Koja carica!

Kraljica Camilla o jedinoj stvari koju ne radi: ‘Nikad me nećete vidjeti takvu‘

Možda niste primijetili, no Camilla cijeli život nosi iste naušnice.

Možda niste primijetili, no Camilla cijeli život nosi iste naušnice.

Otkako je postala kraljica supruga, Camilla će moći nositi kudikamo raskošniju lepezu nakita, pa i dragocjenosti iz privatne zbirke kraljice Elizabete. Međutim, godinama je vjerna jednim te istim naušnicama, a tako je i sada, premda joj je kao supruzi kralja Charlesa, na raspolaganju drago kamenje iz sefova kraljevske obitelji.

Ne odvaja se od malih, visećih bisernih naušnica s kopčom od skromnog cirkona. Modni znalci slažu se da joj taj diskretan ukras lijepo stoji, ali sada je kraljica supruga i trebala bi, ako ništa drugo, odati priznanje ukusu članica kraljevske obitelji koje su taj nakit nosile prije nje.

image

Iste naušnice imala je i 2008., na dodjeli nagrada za humanitarni rad.

KATE GREEN/AVALON/PROFIMEDIA KATE GREEN/AVALON/PROFIMEDIA

Međutim, Camilla neće ni čuti. Ne odustaje od omiljenog ukrasa koji je nosila i kada se 2005. udala za princa Charlesa, piše express.co.uk, no sada je pojasnila zašto. Prepričavajući razgovor sa svojim unucima u intervjuu, rekla je:

"Lijepo je biti baka, uživam što povremeno mogu razmaziti unuke, dati malo onoga što im roditelji zabranjuju. Ali neke stvari ne dolaze u obzir. Djevojke se počinju sve ranije šminkati i odijevati poput odraslih žena. Prilično je zastrašujuće vidjeti ih s višestruko probušenim ušima i rekla bih - smiješnom bojom kose. Davno sam odlučila da me unuci nikada neće vidjeti s probušenim ušima".

image

Omiljen ukras joj je zaštitni znak.

RICHARD GILLARD/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Eto, udobne klipse razlog su zbog kojeg nosi uvijek iste naušnice. Budući da dragulji mogu biti i te kako teški i neudobni za uši, koliko god spektakularno izgledali, donijela je mudru odluku.

Linker
26. travanj 2024 22:12