Dina film, drugi nastavak

hvaljen film

Objavljen novi trailer za nastavak "Dine", zbog ovoga mnogi jedva čekaju 2024. godinu

Stigao je treći trailer za poznati film s Timothéeom Chalametom i Zendayom u glavnim ulogama, a drugi dio filma istražuje mitološko putovanje Paula Atreidesa.

Stigao je treći trailer za poznati film s Timothéeom Chalametom i Zendayom u glavnim ulogama, a drugi dio filma istražuje mitološko putovanje Paula Atreidesa.

Izašao je treći trailer dugoočekivanog filmskog spektakla, nagrađivanog filmskog redatelja Denisa Villeneuvea, "Dina: Drugi dio", koji u kina dolazi 29. veljače 2024., u distribuciji Blitz filma.

Svi znamo da je ovo nastavak spektakla "Dina" koji je 2021. godine oduševio gledatelje i kritiku te osvojio šest nagrada Oscar 2022. godine u kategoriji najboljeg zvuka, vizualnih efekata, montaže, scenografije i kinematografije. Najnoviji trailer opisuje priču između Paula (Timothée Chalamet) i Chani (Zendaya) te nas dodatno priprema za veličanstvenost ovog izvanrednog filma.

Velikim platnom dominira redatelj Denis Villeneuve koji, s već poznatom i novom glumačkom postavom, adaptira bestseler Franka Herberta - "Dina". U drugom dijelu glume Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling i Javier Bardem.

image

U drugom dijelu filma gledamo i poznatu britansku glumicu Florence Pugh

NIKO TAVERNISE
image

Ekipi u filmu se pridružio i španjolski glumac Javier Bardem

NIKO TAVERNISE

Drugi dio istražuje mitološko putovanje Paula Atreidesa nakon udruživanja s Chanijem i Fremenima. Na svom ratnom putu osvete protiv zavjerenika koji su uništili njegovu obitelj, on se suočava s izborom između ljubavi svog života i katastrofalne sudbine svemira koju samo on može predvidjeti.

Villeneuve je film režirao prema scenariju koji je napisao s Jonom Spaihtsom prema Herbertovom romanu. Producenti filma su Mary Parent, Cale Boyter, Villeneuve, Tanya Lapointe i Patrick McCormick. Josh Grode, Herbert W. Gains, Jon Spaihts, Thomas Tull, Brian Herbert, Byron Merritt i Kim Herbert su izvršni producenti, a Kevin J. Anderson je kreativni savjetnik.

image

Drugi dio filma sniman je u Budimpešti, Abu Dhabiju, Jordanu i Italiji, a u distribuciji Blitz filma možete ga pogledati u svim kinima od 29. veljače 2024. godine.

COURTESY OF WARNER BROS. PICTURES

Denis Villeneuve ponovno okuplja kreativni tim s kojim je radio u prvom nastavku, uključujući i nagradom Oscar nagrađenog direktora fotografije Greiga Frasera, nagrađenu producenticu Patrice Vermette, nagrađenog montažera Joea Walkera, nagrađenog nadzornika vizualnih efekata Paula Lamberta i kostimografkinju Jacqueline West. Iznimnu glazbu za film radio je oskarovac Hans Zimmer.

Linker
26. travanj 2024 16:55