blockbuster

Objavljen trailer filma "Godzilla X Kong: Novo carstvo", uskoro stiže i u hrvatska kina

Radnja filma "Godzilla X Kong: Novo carstvo" vodi nas još dublje u povijest Titana i njihovog podrijetla, a u hrvatska kina stiže 28. ožujka.

"Godzilla X Kong: Novo carstvo" stiže u hrvatska kina 28. ožujka, a nakon nezaboravnog okršaja u blockbusteru "Godzilla vs. Kong" slijedi još jedna uzbudljiva avantura, koja udružuje svemoćnog Konga i zastrašujuću Godzillu u neotkrivenoj prijetnji skrivenoj u našem svijetu. Nova prijetnja ne samo da dovodi u pitanje njihov opstanak, već i naš vlastiti.

Na kraju prvog filma "Godzilla vs. Kong" vidjeli smo kako se Godzilla i Kong udružuju da bi uništile zajedničkog neprijatelja - MechaGodzillu. Ipak, iako se očekuje da će biti u prijateljskim odnosima, dvojica mitskih stvorenja imaju dosta međusobnih problema, što nam i donosi "Godzilla X Kong: Novo carstvo". Radnja prikazuje kako Godzilla i Kong još uvijek nisu uspjeli riješiti međusobne nesuglasice. Također ćemo saznati i daljnje tajne Otoka lubanja, što će dodatno objasniti povijesti titana. "Godzilla X Kong: Novo carstvo" nam donosi kakva je to mitska borba pomogla oblikovati ova izvanredna bića i zauvijek ih vezala uz čovječanstvo.

image

"Godzilla X Kong: Novo carstvo" stiže u kina 28. prosinca

COURTESY OF WARNER BROS. PICTURES

Film je ponovno režirao Adam Wingard, a u njemu glume Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns i Fala Chen. Scenarij su napisali Terry Rossio, Simon Barrett i Jeremy Slater, prema priči Rossia, Wingarda i Barretta, temeljenoj na liku "Godzilla" u vlasništvu tvrtke TOHO Co., Ltd.

image

Radnja filma vodi nas još dublje u povijest Titana i njihovog podrijetla

COURTESY OF WARNER BROS. PICTURES
Linker
15. travanj 2024 16:25