Romantična komedija

Objavljena prva najava filma s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi, uskoro stiže na Netflix

Romantična komedija "Irish Wish" na streaming platformu Netflix stiže 15. ožujka, a obožavatelji glumice ne kriju sreću što će ju ponovno imati prilike gledati na filmu.

Američka glumica Lindsay Lohan filmu se vratila 2022. godine s romantičnom komedijom "Falling for Christmas", a uskoro ćemo ju moći gledati i u novom filmskom uratku "Irish Wish". Streaming platforma Netflix objavila je prvi trailer filma koji stiže 15. ožujka, dva dana prije blagdana svetog Patrika - zaštitnika Iraca i Irske.

"Irish Wish" govori o Maddie Kelly koju je utjelovila 37-godišnja Lohan. Maddie je zaljubljena u zaručnika svoje najbolje prijateljice Paula Kennedyja te je djeveruša na njihovom vjenčanju u Irskoj. Trailer započinje kadrovima u kojima Maddie putuje u Irsku na vjenčanje svoje najbolje prijateljice, no čim upozna njezinog budućeg supruga ostane očarana te se poželi s njim otići pred oltar. Želja joj se ubrzo i ostvaruje te Maddie preko noći završi na mjestu najbolje prijateljice i u ulozi buduće mladenke, a nedugo nakon što se to dogodi u njezin život neočekivano ulazi novi muškarac... Kako će se cijela situacija saznat ćemo za nešto manje od mjesec dana u romantičnoj komediji koja će sigurno privući pozornost korisnika Netflixa.

Inače, Lindsay je glumačku slavu stekla u filmovima "Parent Trap", "Mean Girls" "Freaky Friday" i brojnim drugim. Obožavatelji omiljene tinejdžerske zvijezde jedva čekaju film, također su pohvalili i njezinu glumačku izvedbu u komentarima na YouTubeu. "Odlična je u ovom filmu, jako je slatka i zabavna", "Lindsay se napokon vratila. Moram priznati da je u ovom filmu opuštenija nego u "Falling for Christmas", "Odlična glumica. Stvarno dobiva povratak koji zaslužuje", samo su neki od komentara koji su uslijedili nakon objave prvog trailera.

image

Lindsay Lohan glumi Maddie - djevojku koja je zaljubljena u zaručnika svoje najbolje prijateljice

NETFLIX/INSTAGRAM

Uloga prijateljičinog zaručnika Paula pripala je Alexanderu Vlahosu koji je poznat po ulozi Philippea, vojvode od Orléansa, u televizijskoj seriji "Versailles". Fotografa Jamesa Thomasa utjelovio je Ed Speleers - pamtimo ga po ulozi Jimmyja Kenta u seriji "Downton Abbey, a nedavno je igrao i Rhysa Montrosea u četvrtoj sezoni Netflixove uspješnice "You". Što se tiče producenata, iza filma stoje isti koji su radili i "Falling for Christmas" - Janeen Damian i Michael Damian.

image
NETFLIX/INSTAGRAM
Linker
23. travanj 2024 00:01