stiže nova sezona

Otkriveno 13 parova koji će se natjecati u ‘Plesu sa zvijezdama‘

Trinaest parova uskoro će se naći pred žirijem kojeg i ove sezone čine Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci.

Pripreme za najgledaniji zabavni show su u tijeku, plesne probe su krenule, a sada nam je najnoviji promo spot otkrio i kako je produkcija ‘‘Plesa sa zvijezdama‘‘ ove sezone spojila zvijezde i mentore. Glumica Petra Kurtela prepustit će se mentoru, plesnom koreografu i plesaču Damiru Horvatinčiću. Na plesnom podiju hit showa Nove TV pratit ćemo i plesni razvoj sportašice Ane Zaninović, a u tome će joj od pomoći biti plesni partner, uspješni plesač i višestruki državni prvak u kombinaciji standardnih i latinskoameričkih plesova, Mario Ožbolt.

image

Frano i Gabrijela

NOVA TV
image

Marco i Paula

NOVA TV

Glumac Alen Liverić svoj plesni talent brusit će uz mentoricu, poznatu plesačicu Elu Romanovu. Prvi puta u Plesu sa zvijezdama natjecat će se i jedan političar, a gradonačelnika Svete Nedelje Daria Zurovca u plesnoj pustolovini podržavat će iskusna plesačica, te prošlogodišnja finalistica Helena Janjušević.

image

Mario i Helena

NOVA TV
image

Petra i Damir

NOVA TV
image

Tara i Mateo

NOVA TV

Profesionalni plesač Ivan Jarnec postaje mentor poznatoj glumici Dariji Lorenzi Flatz. Dva nova imena na zvjezdano-plesnom nebu su umjetnica i poznata influencerica Deniss Grgić i višestruki prvak Hrvatske u sportskom plesu, Jakov Bjelac koji će biti njen mentor kroz sezonu popularnog showa. Novo plesačko ime ovog hit zabavnog formata je i Patrik Seretin koji iza sebe ima osvojeno čak 21 državno prvenstvo, a s njim ćemo u paru vidjeti poznatu pjevačicu Emiliju Kokić.

image

Alen i Ela

NOVA TV
image

Ana i Mario

NOVA TV
image

Daria i Ivan

NOVA TV

Sportaš, influencer i model Fran Lauš plesat će na najglamuroznijem plesnom podiju uz mentoricu Rebeccu Krajnović, dok će poznatog voditelja Franu Ridjana kroz sve plesne izazove voditi vrhunska profesionalna plesačica Gabriela Pilić. U dvorani već sada vrijedno rade i influencer Marco Cuccurin i višestruka državna prvakinja i prošlogodišnja finalistica, Paula Tonković.

image

Dario i Helena

NOVA TV
image

Emilija i Patrik

NOVA TV

Maju Drobnjaković vidjet ćemo pak u društvu mentora, plesača Marka Mrkića koji će se potruditi da upravo njih dvoje svojom plesnom čarolijom osvoje žiri i publiku. Kako će se poznati chef Mario Mandarić snaći u plesnom tandemu s plesačicom i mentoricom Helenom Naletilić, također ćemo saznati uskoro.

image

Fran i Rebecca

NOVA TV
image

Maja i Marko

NOVA TV

Glumici Tari Thaller dodijeljen je Mateo Cvenić, pobjednik brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira te plesač kojeg smo pratili i u dosadašnjim sezonama popularnog showa Nove TV. Trinaest parova uskoro će se naći pred žirijem kojeg i ove sezone čine Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci.

Linker
12. ožujak 2023 15:08