Jedva čekamo

Otkriveno gdje će se odvijati treća sezona hit seriji ‘White Lotus‘

Cure detalji o novim nastavcima nagrađivane serije!

Druga sezona popularne mini serije "White Lotus" snimana je u Italiji, što je luksuzni resort na Siciliji kao i samu obalu ove zemlje učinilo još popularnijom turističkom destinacijom - u 2023. godini, poželjno je provesti ljeto u Italiji, a tome uvelike možemo zahvaliti HBO seriji.

Obožavatelji su u dahu pogledali nove epizode, pa nas je oduševila vijest koja je stigla nakon finala - priprema se i treća sezona ove crno-humorne misterije, a sada znamo i gdje nas redatelj Mike White vodi - nakon kadrova s egzotičnih Havaja i opojne Italije, treća sezona će se smjestiti u jednom od Four Seasons resorta na Tajlandu. Luksuzni resorti nalaze se u Bangkoku, Chiang Majui, Koh Samuiju te u regiji Zlatni trokut, a svaki od njih proteže se kroz grad, uz obalu i kroz džunglu, što kreatorima serije ostavlja pregršt prostora za filmske igre.

Sama lokacija povezana je s temom koja se provlači kroz epizode - prva od njih tematizirala je odnos s novcem te rastuće razlike siromašnih i bogatih, u drugoj sezoni bavili smo se dinamikom ljubavnih odnosa između parova, a treća će se fokusirati na smrt, istočnjačku religiju i duhovnost. Koga ćemo gledati u glavnim ulogama, za sada nije poznato, no najavljeno je puno novih lica koja će se upustiti u avanturu na Tajlandu. Ono u što smo za sada sigurni - kadrova koji oduzimaju dah i potiču želju za putovanjem neće nedostajati.

Linker
25. travanj 2024 10:17