MARKO TODOROV/CROPIX
glumit će rusa

Otkriveno tko će zamijeniti Bikovića u seriji "White Lotus", njemu će ipak biti isplaćen honorar

Tridesetčetverogodišnji glumac Julian Kostov uloge je ranije ostvario u serijama "Shadow and Bone", "A Discovery of Witches " i "Berlin Station" te u filmu "The Last Front".

Tridesetčetverogodišnji glumac Julian Kostov uloge je ranije ostvario u serijama "Shadow and Bone", "A Discovery of Witches " i "Berlin Station" te u filmu "The Last Front".

Nakon što je poznata streaming platforma HBO odlučila da neće angažirati srpskog glumca Miloša Bikovića u trećoj sezoni hvaljene serije "White Lotus", poznato je tko će ga zamijeniti. Naime, Miloševa uloga pripala je 34-godišnjem bugarskom glumcu Julianu Kostovu. Julian će glumiti Rusa, kako se zasad nagađa, zaposlenika resorta u vlasništvu hotela White Lotus.

Kostov se najviše proslavio u Netflixovoj seriji "Shadow and Bone", a također je ostvario uloge u serijama "A Discovery of Witches " i "Berlin Station" te u filmu "The Last Front". Poznata HBO-ova uspješnica započet će sa snimanjem u veljači u Tajlandu, a uz Kostova, gledat ćemo i Jasona Isaacsa, Michelle Monaghan, Patricka Schwarzeneggera, Tayme Thapthimthong, Aimee Lou Wood, Leslie Bibb te brojne druge.

Podsjetimo, Biković je najpoznatiji po ulogama u kriminalističkoj franšizi "Južni vetar" i u filmovima "Montevideo, Bog te video", "Montevideo, Vidimo se!", a u Rusiji je ostvario također zavidnu karijeru zahvaljujući seriji "Hotel Eleon" i u filmu "Sluga". Miloš neće igrati u trećoj sezoni "Bijelog lotosa" zato što je ukrajinsko Ministarstvo vanjskih poslova prozvalo na X-u HBO zbog odabira glumca. "Miloš Biković, srpski glumac koji podržava Rusiju od početka sveobuhvatne invazije, sada bi trebao glumiti u trećoj sezoni HBO-ove serije "White Lotus". HBO, je li u redu da radite s osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo?" napisali su uz video ukrajinski dužnosnici.

Nakon što je ostao bez angažmana na Instagramu se oglasio i sam Biković koji je rekao da je bio počašćen što je bio izabran da glumi u uspješnoj seriji. "Međutim, moje sudjelovanje nije moguće zbog razloga koji su van područja umjetnosti i neću se prikloniti nijednom narativu koji nastoji ugroziti moj integritet", napisao je glumac, dodavši da i dalje smatra da umjetnost može ujediniti čovječanstvo. Za kraj se zahvalio svim kolegama koji su mu pružili podršku te poželio sreću glumcima u trećoj sezoni "White Lotusa". HBO će Bikoviću, prema pisanju srpskih medija, ipak isplatiti dogovoreni honorar koji će on, kako je najavio, donirati u humanitarne svrhe.

Linker
28. travanj 2024 18:19