prvi trailer

Pogledajte prve kadrove "The Ministry Of Ungentlemanly Warfare" redatelja Guya Ritchieja

Špijunska komedija temeljena je na istinitoj priči, a u kinima se očekuje 19 travnja. Narednika Gusa Marcha-Phillipps​a glumi Henry Cavill.

Izgleda da filmova o Drugom svjetskom ratu nikada dosta, a to misli i redatelj Guy Ritchie. Pedesetpetogodišnji redatelj koji je najpoznatiji po filmovima "Snatch" i "The Gentleman" već neko vrijeme radi na novoj špijunskoj komediji “The Ministry Of Ungentlemanly Warfare”. Film je temeljen na istinitoj priči, a ovih je dana izašao i prvi trailer koji nam nudi uvid u dijelić onog što je Guy pripremio za velika platna. Film se u kinima očekuje 19. travnja.

Komedija prati narednika Gusa Marcha-Phillipps​a, kojeg glumi Henry Cavill i njegov put u specijalnu organizaciju koja se bori protiv nacističkog neprijatelja. Film će govoriti o raznim tehnikama koji su agenti koristili kako bi pobijedili Hitlera i njegovu vojsku. Iskusni agenti su bili vrhunski obučenih ljudi koji su ratovali bez pravila, ali su njihovi uspjesi protiv neprijatelja ostali zapamćeni. Scenarij je inspiriran povjerljivim dokumentima o Drugom svjetskom ratu. Naime, agente je okupio tadašnji britanski premijer Winston Churchill uz pomoć nekoliko suradnika od koji se najviše ističe Ian Fleming. Ian je inače autor kratkih priča o poznatom tajnom agentu Jamesu Bondu.

Ritchie je u svom novom uratku okupio zanimljiva glumačka lica, a s Henryjem Cavillom je već surađivao na filmu "The Man from U.NC.L.E.". Uz glumca kojeg mnogi pamte kao Supermana, gledat ćemo Alana Ritchsona ("Reacher"), Eizu González ("Ambulance"), Henryja Goldinga, ("Snake Eyes") i druge. Scenariji “The Ministry Of Ungentlemanly Warfare” potpisuju Paul Tamasy, Eric Johnson i Arash Amel.

Linker
13. ožujak 2024 21:39