Napokon je live

Pogledajte tri minute najskuplje serije svih vremena!

Napokon je objavljen novi trominutni trailer iščekivane serije "The Lord of the Rings: The Rings of Power", koja bi trebala izaći u rujnu ove godine!

U manje od 24 sata samo na YouTubeu trailer iščekivane serije "The Lord of the Rings: The Rings of Power" koja bi trebala početi s prikazivanjem ove jeseni, prikupio je više od tri milijuna pregleda. Ovu seriju, koja je prema dostupnim podacima najskuplja u povijesti, jer je na svaku od epizoda potrošeno vrtoglavih 43 milijuna funti, a očekuje se da će imati pet sezona - dugo se čekalo.

Prva sezona bit će dostupna u 240 zemalja, a epizode će prema najavama izlaziti jednom tjedno. Radnja će se odvijati tisućama godina prije događaja o kojima je književnik J.R.R. Tolkien pisao u Hobitu i Gospodaru prstenova. Smještena je tako u vrijeme Tolkienove Second Age ere, tisućljećima prije događaja u prvom romanu.

Strani mediji pisali su da će ovo biti najskuplja serija u povijesti televizije, a BBC je izvukao podatak da je za svaku epizodu serije potrošeno nevjerojatnih 43 milijuna funti.

image

Serija će prema najavama imati pet sezona

AMAZON PRIME/PLANET/PROFIMEDIA

Inače, u objavljenom traileru Galadriel upozorava vilenjake da rat, za koji su mislili da je gotov, ipak nije.

"Zlo ne spava, ono čeka", govori im. Zlo je ovdje navodno Sauron, kojeg ipak ne vidimo u traileru.

Glumačku ekipu čine Robert Aramayo, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath i drugi.

Linker
25. travanj 2024 13:48