Donosimo sve detalje

Poznat je točan datum premijere druge sezone serije "And Just Like That"

Dok smo sve bliže dugoiščekivanoj premijeri, svakog obožavatelja zanima kada točno izlaze prve epizode i koje likove mogu očekivati u drugoj sezoni.

HBO je u travnju objavio teaser za drugu sezonu novog poglavlja kultne serije "Seks i grad" dajući mali uvid u novi zaplet i likovi koji će ponovno krasiti naše male ekrane. "Bez obzira na to što vam život pruži, uvijek možete računati da će vaši najbliži prijatelji biti uz vas", kaže Carrie u monologu na početku trailera.

To je osnovna premisa serije još od vremena originalnog "Seks i grada", ali te će veze definitivno biti stavljene na kušnju s obzirom na to što će život donijeti našim glavnim junakinjama.

image
WARNER BROS. DISCOVERY

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis vratit će se glavnim ulogama u nadolazećoj sezoni, ali svi koji i dalje čekaju povratak glumice Kim Cattrall i voljene Samanthe ponovno će se razočarati. Šanse da će se pridružiti glumačkoj postavi su gotovo nepostojeće, ali možemo očekivati povratak Sare Ramirez, Marija Cantonea, Sarite Choudhury, Nicole Ari Parker i Karen Pittman. Naravno, ne znamo koliko će koja uloga biti značajna, ali vjerujemo da će Che Diaz ponovno imati bitniju ulogu budući da Miranda u teaseru nagovještava da njihova veza postaje sve ozbiljnija.

image
WARNER BROS. DISCOVERY

Gledatelji će u novoj sezoni ponovno pratiti dinamiku Charlotteine i Mirandine obitelji. David Eigenberg se vraća kao Steve Brady, Niall Cunningham kao Brady Hobbes, Evan Handler kao Harry Goldenblatt, Cathy Ang kao Lily i Alexa Swinton kao Rock.

Candice Bergen će navodno ponovno utjelovati urednicu Voguea Enid Frick, a svi koji nisu nikad prežalili što Carrie nije završila s Aidenom znaju još od siječnja da će se glumačkoj postavi pridružiti Craig Blankenhorn. Svi se, naravno, nadaju da će dvojac dobiti novu priliku za ljubav.

image
WARNER BROS. DISCOVERY

Osim poznatih glumaca, u seriji će se pojaviti novinarka i aktivistica Gloria Steinem i nebinarni glazbenik Sam Smith iako se još ne zna koje će točno biti njihove uloge i kako će se uklopiti u priču.

Druga sezona Max Original serije "I tek tako..." imat će premijeru 22. lipnja na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu dolaze prve dvije epizode.

image
WARNER BROS. DISCOVERY

Linker
17. travanj 2024 01:57