Danijela i Marko

Prvo mjesto na YouTube trendingu drži novi duet

Tek nekoliko dana poslije objavljivanja, duet je postigli uspjeh kakav domaća glazba već neko vrijeme nije imala i pokazao da publika uvijek prepozna dobru pjesmu.

Trebalo je samo nekoliko dana da Danijela Martinović u suradnji s kolegom Markom Škugorom, ostvari malo, glazbeno čudo. Početkom ovog tjedna objavili su duet "Ono nešto", a njihova pjesma u nekoliko je dana prikupila preko 350.000 pregleda i popela se na sam vrh YouTube trendinga u Hrvatskoj i Sloveniji.

Bez pompe i velike reklame, Danijela i Marko pokazali su "što vridi" u domaćoj glazbi kao i to da prostora za kvalitetnu pjesmu, popraćenu scenski dojmljivim videom, uvijek ima. Pritom treba reći da publika prepoznaje ili bolje rečeno, osjeća "dodatnu vrijednost" pjesme – emocije pjevača, srce koje im pružaju na dlanu.

Stoga je lijepo znati da su Danijela i Marko postigli velik uspjeh na YouTubeu, na kojem do izražaja dolaze samo egzaktne, gole brojke. A one su jasne: njihova je pjesma na prvom mjesto trendinga.

"Presretni smo što je Ono nešto već u vašim srcima. Jedino se ljubav dijeljenjem množi. Hvala vam što ste napunili naša srca", piše Slobodna Dalmacija. Na drugom mjestu ljestvice nalazi se "Pola sunca", duet Marije Šerifović i Matije Cveka, a potom slijede Edita i Jala Brat.

Linker
29. studeni 2023 14:18