Tedi Spalato

 ANTE ČIZMIĆ CROPIX
Peti put za Olivera

Emotivna glazbena priča: Spektakl ‘Trag u beskraju‘ i ove godine u Oliverovoj Veloj Luci

Središnji događaj, koncert otvoren za javnost, održat će se na pontonu ispred rive, u subotu, 29. srpnja, na petu godišnjicu Oliverove smrti. Nastupit će Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, Klapa Šufit, Natali Dizdar...

Središnji događaj, koncert otvoren za javnost, održat će se na pontonu ispred rive, u subotu, 29. srpnja, na petu godišnjicu Oliverove smrti. Nastupit će Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, Klapa Šufit, Natali Dizdar...

U čast Olivera Dragojevića, velikana hrvatske glazbene scene, u njegovoj rodnoj Veloj Luci na Korčuli i ovog će se ljeta održati niz događanja u sklopu umjetničkog projekta „Trag u beskraju”, petu godinu za redom. Cilj je manifestacije podsjetiti na Olivera i na ljepotu osjećaja sreće i radosti koju njegove pjesme izazivaju, a središnji je događaj koncert „Trag u beskraju” otvoren za javnost.

Kao i prošle godine, održat će se na pontonu ispred rive, u subotu, 29. srpnja, na petu godišnjicu Oliverove smrti. Glazbeni producent koncerta je Ante Gelo kojeg je s Oliverom povezivalo dugogodišnje prijateljstvo i suradnja, a u Oliverovu čast pjevat će Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, The Shades, Matija Cvek, klapa Šufit, Natali Dizdar, Lorena Bućan, Jure Brkljača i Dupini. Početak je u 21.30 sati, a koncert će izravno prenositi HRT.

image

S prošlogodišnjeg koncerta, Zorica Kondža i Alen Đuras

ANTE ČIZMIĆ CROPIX

Cijela manifestacija počinje već u srijedu, 26. srpnja, tradicionalnim koncertom na Jadrolinijom trajektu „Korčula” koji će u 17.30 sati isploviti iz Splita prema Veloj Luci. Nastupit će Dupini feat. Iva Ajduković, Bruna Oberan, Jure Brkljača, Alen Đuras, Alan Bjelinski i Ante Gelo. Svi koji kupe kartu za ovu plovidbu trajektom imat će priliku uživati u pjesmi i veselju poznatih izvođača koji će pjevati Oliverove pjesme.

U četvrtak, 27. srpnja, u 21.30 sati počinje otvorenje izložbe „Oliver privatno” u dvorani Glazbene škole Oliver Dragojević, a dan kasnije, u petak, 28. srpnja, na istom će mjestu biti promocija knjige nota „Oliver i Zdenko” čiji je autor Ante Gelo. Početak je u 21.30 sati.

image

Nevjerojatan prizor u Veloj Luci

CROPIX

Nedjelja, 30. srpnja, rezervirana je za koncert “Kad mi dođeš ti”, autorsku večer Vinka Barčota, s početkom u 21.30 sati, na pijaci crkve Sv. Josipa. Nastupaju Meri Cetinić, Tedi Spalato, Petar Dragojević, Marko Škugor, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Šufit, Ivan Ive Županović, Antonija Dora Pleško i Kvartet Sequentia, a ulaznice se prodaju putem sustava entrio.hr. U ponedjeljak, 31. srpnja, od 21.30 na istom mjestu manifestacija završava koncertom “Povedi me” Jasne Zlokić, ulaznice se također prodaju na entrio.hr, a za oba koncerta na pijaci ograničena količina ulaznica bit će dostupna za prodaju u TZ Vela Luka. Sve informacije o glazbeno-umjetničkim događanjima u čast Oliveru mogu se pratiti putem Facebook stranice Trag u beskraju.

Linker
04. svibanj 2024 08:45