NETFLIX/PLANET/PROFIMEDIA
Nova sezona

Stigao je trailer za novu sezonu "Bridgertona", svi pričaju o vrućoj sceni s Colinom u prvom planu

Fanovi serije jedva su dočekali najavu nove sezone popularne zbog intriga s kraljevskih dvora, ali i genijalne kostimografije.

Fanovi serije jedva su dočekali najavu nove sezone popularne zbog intriga s kraljevskih dvora, ali i genijalne kostimografije.

Netflix je upravo objavio prvi službeni trailer za treću sezonu serije "Bridgerton", koju obožavatelji čekaju s nestrpljenjem. Ovoga puta, dobivamo uvid u epsku ljubavnu priču Lady Penelope i Colina Bridgertona, a internet bruji i o "najprovokativnijim" scenama do sada. Trailer je oduševio fanove serije, koji na društvenim mrežama ne prestaju komentirati vruće scene Colina Bridgertona, kojeg glumi miljenik publike Luke Newton, dok simpatičnu Penelope utjelovljuje Nicola Coughlan.

Ipak treća sezona neće vrviti samo seksepilnim scenama, već i slatkim trenucima između mladih supružnika Kate i Anthonyja Bridgertona, koji će pomalo biti u drugom planu zbog Penelope i Colina. U trećoj sezoni "Bridgertona" otkrit ćemo da je Penelope Featherington konačno odustala od dugogodišnje ljubavi prema Colinu nakon što je čula njegove omalovažavajuće riječi i odlučila je da je vrijeme da pronađe muža, po mogućnosti onoga koji će joj dati dovoljno neovisnosti kako bi mogla nastaviti svoj dvostruki život kao Lady Whistledown. Ipak, svi njezini pokušaji pronalaska bračnog partnera završavaju neuspješno zbog njezinog nedostatka samopouzdanja. U međuvremenu se Colin vraća sa svojih ljetnih putovanja i ostane iznenađen Penelopinim hladnim odbacivanjem, s obzirom na to da je ona bila jedina osoba koja ga je uvijek cijenila onakvog kakav jest.

image

Kate i Anthony Bridgerton ove će sezone biti u drugom planu

NETFLIX/PLANET/PROFIMEDIA

Ovdje ćemo se zaustaviti i prepustiti vas bingeu nove sezone koja stiže 15. svibnja na Netflix, kada će nam biti dostupne prve četiri epizode, dok drugi dio sezone stiže 13. lipnja ove godine.

Linker
27. travanj 2024 17:58