INSPIRIRAO SE

Stjepan Hauser obradio pjesmu Jennifer Lopez. Što bi ona rekla na ovo?

"Let’s Get Loud" je energična orkestracija kralja violončela, inventivna izvedba dance himne Jennifer Lopez s duhačkim instrumentima, udaraljkama i hipnotičkim melodijama na violončelu.

Hrvatski violončelist Stjepan Hauser objavio je novi dinamičan singl i spot za "Let’s Get Loud", posljednju pjesmu s njegovog nadolazećeg solo albuma "The Player". Album izlazi 16. 9. za Sony Music Masterworks/Menart. Hauser je do sada objavio singove: "Livin’ La Vida Loca" i "Quizás, Quizás, Quizás" featuring Caroline Campbell.

"Ova je pjesma puna duha - ta suštinska latino strast", kaže Hauser.

"Ugradili smo mnogo klasičnih elemenata koje nećete pronaći u izvornoj verziji, ali još uvijek ima energiju svih glazbenika koji sviraju i dobro se zabavljaju zajedno", otkriva glazbenik.

"The Player" je snimljen s Češkim nacionalnim simfonijskim orkestrom i dirigentom Stevenom Mercuriom. Hauser je uspješno spojio moderne hitove i bezvremenske klasike u svojem HAUSER stilu. Pri tome je pokazao divljenje zlatnim dobom Hollywooda i velikanima kao što su Elvis I Dean Martin koji su ga nadahnuli.

image

Stjepan Hauser

OLAF HEINE

THE PLAYER popis pjesama:

1. Sway

2. Livin’ la Vida Loca

3. La Isla Bonita

4. Bésame Mucho

5. Quando, Quando, Quando

6. Cherry Pink and Apple Blossom White

7. Señorita

8. Obsesión

9. Quizás, Quizás, Quizás (feat. Caroline Campbell)

10. Historia de un Amor

11. Let’s Get Loud

12. Waka Waka

Linker
25. travanj 2024 04:27