Četvrta sezona

The Voice stiže za mjesec dana: Evo tko su nova lica u crvenim foteljama

Nakon trogodišnje pauze na HRT se vraća popularan glazbeni show, a sada, mjesec dana prije početka emitiranja otkriveno je tko je u žiriju zamijenio pokojnog Massima Savića i Ivana Dečaka.

Nakon što je proljetos objavljeno kako je HRT sklopio ugovor s ITV-om za još dvije sezone adaptacije showa "The Voice" svi su se pitali koja će glazbena imena u žiriju zamijeniti pokojnog Massima te frontmena benda Vatra, Ivana Dečaka, koji je napustio show. Sada, mjesec dana uoči početka prikazivanja, iz HRT-a su konačno objavili tko će činiti žiri četvrte sezone popularnog glazbenog showa.

Tako se sada zna da će se Vanni i Davoru Gobcu u crvenim stolcima pridružiti Damir Urban i Dino Jelusić. O potencijalnom uključivanju riječkog glazbenika šuškalo se još proljetos kad se saznalo za novu sezonu, a sada je informacija konačno i potvrđena. Kako javljaju iz HRT-a ove je sezone pristiglo malo više od tisuću prijava, a nakon dva predizborna kruga odabrano je 85 natjecatelja koji će dobiti priliku svojim glasom izboriti ulazak u "The Voice." Najavljuju i da neće nedostajati dobrih savjeta ovih vrsnih glazbenika te da je snaga žirija ove sezone upravo njihova jedinstvenost glazbenih stilova i različitost koja ih obilježava. Upravo to naglašavaju i kao posebnost showa koji je idealno mjesto za susret "različitih glasova, osobnosti i glazbenih izričaja."

image

Žiri četvrte sezone showa "The Voice" čine Davor Gobac, Dino Jelusić, Vanna i Damir Urban

HRT

Početak emitiranja očekuje nas 11. studenog, a gledatelji će svojim glasovima tek u siječnju izabrati najljepši glas. Na tom će putu, i gledatelje i natjecatelje, pratiti i dva dobro poznata lica showa "The Voice" - Iva Šulentić i Ivan Vukušić. Ovaj voditeljski dvojac još je prije mjesec dana na društvenim mrežama potvrdio svoj povratak pred kamere showa, a kako izgleda njihova voditeljska dinamika nakon tri godine pauze i novih, roditeljskih, uloga ostaje nam vidjeti na malim ekranima. Do tad se prisjećamo njihova zajednička intervjua koji su dali za Gloriju u veljači 2020. malo prije finala treće sezone.

Linker
21. travanj 2024 05:33