ANKETA

Tko je vaš favorit za Voice? Martin s pjesmom "Tvoja zemlja" ima najviše pregleda

Nakon prve live emisije znamo kojih osam kandidata odlazi u polufinalnu emisiju - za koga vi navijate?

U prvoj live emisiji "The Voice Hrvatska" od 16 natjecatelja odabrano je osam polufinalista koji će se boriti za titulu najljepšeg glasa, a među njima su Natali Radovčić, Jakov Peruško Rihtar, Luka Novokmet, Sandro Bjelanović, Martin Kosovec, Sergej Božić, Ana Širić i Toni Šimonović.

Pred mentorima je bio težak zadatak jer su Vanna, Davor Gobac, Damir Urban i Dino Jelusić mogli odabrati samo jednog od svojih četvero kandidata, dok su drugog natjecatelja iz njihovog tima birali TV gledatelji - njih više od 100 tisuća dalo je svoj glas za pjevače koji će nastaviti natjecanje.

I dok od svih natjecatelja za najvećeg favorita slovi Sergej Božić, najviše pregleda na YouTubeu od sinoćnjeg nastupa ima Martin Kosovec koji je izveo pjesmu "Tvoja zemlja" Vice Vukova uz glasnu podršku publike, a oduševio je i mentoricu Vannu “Kod ovakvih coolera vjerujem da tinja neka vatra koju samo treba pustiti. Martine ti si svoj od prvog do zadnjeg tona.“

Na drugom mjestu po broju pregleda je Sergej Božić s izvedbom pjesme Bijelog dugmeta "Ima neka tajna veza" na što je njegova mentorica Vanna komentirala kako vjeruje da se njega "osjeća srcem" te da su se tipkovnice užarile otkako se on pojavio u Voiceu.

Treća najslušanija pjesma na YouTubeu je ona Ane Širić koja je izvela pjesmu "Dušo moja" Kemala Montena. Njezin nastup publika je nagradila odlaskom u polufinale, a njezin mentor Damir Urban zaključio je kako je cijeli nastup medicinske sestre Ane čudesan. "Ispada da su bolji pjevači ovi koji se profesionalno ne bave pjevanjem, a ne mi", izjavio je Urban.

Pogledajte nastupe i ostalih pet polufinalista koji su svojim izvedbama osigurali prolazak dalje.

Natali Radovčić - "Dođi" Parni Valjak (tim Dino Jelusić)

Jakov Peruško Rihtar - "Samo pričaj" Zdravko Čolić (tim Dino Jelusić)

Luka Novokmet - "Lažu fotografije" Gibonni (tim Davor Gobac)

Sandro Bjelanović - "Psycho Killer" Talking Heads (tim Davor Gobac)

Toni Šimonović - "Tears in Heaven" Eric Clapton (Tim Damir Urban)

Linker
06. ožujak 2024 18:04