HBO/PLANET/PROFIMEDIA
Šokantni preokret

Treća epizoda serije ‘Nasljeđe‘ proglašena je najboljom u povijesti televizije

Četvrta i ujedno posljednja sezona uspješne HBO serije "Nasljeđe" s trećom epizodom nam je servirala preokret kojem se nismo nadali.

Četvrta i ujedno posljednja sezona uspješne HBO serije "Nasljeđe" s trećom epizodom nam je servirala preokret kojem se nismo nadali.

U slučaju da niste pogledali novu epizodu HBO serije "Nasljeđe", u ovom tekstu nećemo otkriti radnju - no po reakcijama publike i objavljenim tekstovima, lako je zaključiti da je serija došla do obrata koji će promijeniti cijelu dinamiku. Ono što svakako preporučujemo je pogledati sve sezone, pa tako i ovu epizodu koja na IMDb-u ima ocjenu 10 - takvu najvišu ocjenu na ovoj stranici do sada je držala epizoda iz 2013., serije "Breaking Bad".

Nakon cijelog desetljeća, "Nasljeđe" je srušilo rekord s epizodom "Connor‘s Wedding", a svi obožavatelji još se "oporavljaju" od dramatične epizode koja je na male ekrane donijela najbolje od scenarija ali i glumačkih izvedba svih likova, ponajviše Kierana Culkina koji je u ulozi Romana Roya. Serija Jesseja Armstronga u SAD-u je u nedjelju navečer kada se emitirala imala rekordnih 2,5 milijuna gledatelja, a uz pribrojeni broj gledatelja koji streamaju seriju na HBO Max platformi broj je i veći.

image
HBO/KOBAL/SHUTTERSTOCK

U trećoj epizodi pratimo dvije paralelne radnje - jedna je apsurdno vjenčanje najstarijeg sina Logana Roya, Connora, koje se odvija na brodu, dok istovremeno glavešina obitelji, mogul Logan, u avionu putuje prema Švedskoj. Radnja epizode odvija se u jednom danu i vodi nas na emocionalno putovanje svih članove obitelji, a nakon ove, očekuje nas još sedam epizoda.

Linker
26. travanj 2024 01:39