ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Uzbuđenje među fanovima ‘White Lotusa‘: Vraća se omiljeni lik iz prve sezone

O novoj sezoni megapopularne serije malo se zna, no neke informacije ipak su ‘procurile‘ u strane medije.

Jedna od serija koja je obilježila 2022. nedvojbeno je HBO-ov "White Lotus". Druga sezona serije ostvarila je veliki uspjeh, stoga ne čudi što su producenti odlučili nastaviti sa snimanjem. U studenom su potvrdili da nas očekuje i treća sezona, no zasad nisu otkrili nikakve konkretne detalje. Međutim, nekoliko važnih informacija procurilo je u američke medije, između ostalog i vijest da će se "White Lotus" u novoj sezoni seli na Tajland.

image
SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA

Informaciju je doznao časopis Variety od izvora bliskih produkciji, a s obzirom na to da su prve dvije sezone snimane u odmaralištima Four Seasons na Havajima i u Italiji, očekuje se kako bi se nove epizode mogle odvijati u jednom od četiri hotela luksuznog hotelskog diva na Tajlandu - u Bangkoku, Chiang Maiju, Koh Samuiju ili Goldenu.

Radnja nove sezone također se drži u tajnosti, no naveliko se šuška kako bi se glumačkoj ekipi mogao ponovno pridružiti jedan od omiljenih likova iz prve sezone. Prema Varietyju, u pitanju je Belinda,voditeljica toplica Maui koju glumi Natasha Rothwell, a obožavatelji su također uvjereni da bi se Daphne (koju glumi Meghann Fahy) mogla vratiti.

Također, producent Mike White potvrdio je da bi se priča Grega Hunta (Jon Gries) mogla dalje razvijati u novim epizodama. “Što se tiče Grega i zavjere oko Tanyine smrti, moguće je da je Portia dovoljno uplašena da to pusti na miru. Ali s obzirom na to da svi ti ljudi umiru na brodu, čini se kao da mora postojati netko tko će to pronaći sve do Grega. Ali možda ćete morati pričekati i saznati što se događa", rekao je.

Službeni datum početka emitiranja novog "White Lotusa" još uvijek nije potvrđen, no sudeći prema datumima izlaska prethodnih sezona mnogi pretpostavljaju kako bi u pitanju mogao biti početak 2024. godine.

Linker
25. travanj 2024 16:06