Uvod u peti album

Vokal koji volimo! Jessie Ware se vratila i počinje novu glazbenu eru uz disco

Britanska glazbenica čiji su vokal mnogi zavoljeli već slušajući njezin debitantski studijski album ‘Devotion‘, najavila je veliki povratak na glazbenu scenu.

Pripremite se za nešto što obećava da će biti vrlo uzbudljivo glazbeno poglavlje jer Jessie Ware se vraća! Upravo predstavljena pjesma "Free Yourself" donosi okus nove glazbe koja se već može čuti u radijskom eteru diljem svijeta i na svim glazbenim platformama.


Oslanjajući se na ritam njegovog veličanstva disco glazbe, "Free Yourself" donosi atmosferu plesnog podija prepunog adrenalina, dobrih osjećaja, pozitivnosti i samoosnaživanja.

Nova pjesma uvod je u peti studijski album Jessie Ware, a zajedno su ju napisali i producirali Coffee Clarence JR i cijenjeni britanski producent Stuart Price.

image

Jessie Ware

UNIVERSAL MUSIC

"‘Free Yourself‘ je početak nove ere za mene", objašnjava Jessie i dodaje: "Jako sam uzbuđena što je pjesma do ljudi došla pred kraj ljeta; za ples, za otpuštanje negativnih osjećaja i za upijanje sreće - jer se i sama tako osjećam nakon što ponovo mogu pjevati i ići na turneju. Uživajte, oslobodite se!"

Predstavljanje nove pjesma također je vrhunac fantastičnog ljeta ove glazbenice koja na novozakazanim datumima turneje "What’s Your Pleasure?" publiku vodi u disco dok će, kasnije ove godine, pozornicu podijeliti s Harryjem Stylesom u sklopu dijela njegove turneje "Love on Tour".

Između najavljenih nastupa, Jessie vrijeme provodi u studiju kako bi završila dugo očekivani novi album.

Linker
16. travanj 2024 23:49