Ljubav ili klišej

Popularna plesačica otkriva zašto joj je ovaj Dan zaljubljenih poseban i za koga priprema posebnu proslavu

Iako je više puta bila singl za Valentinovo, zvijezda plesnog showa ove godine Dan zaljubljenih slavi u omiljenom društvu, a otkrila nam je i što voli poklanjati.

Jedna od najatraktivnijih domaćih plesačica, Tina Walme, priprema se za pravo slavlje uoči Dana zaljubljenih. Mnogi ne znaju da je njezino puno ime zapravo Valentina pa 14. veljače ne slavi samo ljubav, već i imendan. S obzirom na to da joj je rođendan u ljetnim mjesecima, kada joj bliski ljudi nisu na okupu, upravo je imendan idealna prigoda za slavlje, a ove će ga godine obilježiti s obitelji i prijateljicama.

image

Tina obožava slušati glazbu i zato su joj važne kvalitetne slušalice.

MARKO MISCEVIC/CROPIX

Tina za sebe tvrdi kako nije baš uvijek romantična, posebno zbog toga što joj se čini kako su takve geste često klišejizirane, no priznala je kako joj je drago dobiti sitnicu i vidjeti kako netko misli na nju, a isto tako obožava darivati svoje bližnje. "Zapisujem sve želje svojih prijateljica koje usputno čujem i onda ih time iznenadim povodom Valentinova, rođendana ili nekom drugom prigodom", priznaje plesačica koja Dan zaljubljenih ne doživljava samo kao priliku za darivanje partnera, već i prijatelja i obitelji.

image

Osim funkcionalnosti, vrhunski dizajn i prilagodljivost posebnosti su ovih slušalica.

MARKO MISCEVIC/CROPIX

Iako je više puta bila singl za Valentinovo, Tina priznaje kako joj to uopće nije smetalo jer je uvijek bila okružena odličnim društvom koje bi često završilo zabavnim izlaskom. "Meni je proslava Valentinova s prijateljicama odlična opcija, ali mislim da je svaka prilika za žensko druženje odlično iskorištena prilika", priznaje Tina kojoj će se najbolje prijateljice i ove godine pridružiti u proslavi. Iako najviše voli dobiti čokoladu, priznaje kako je puno zahtjevnija kada je riječ o darivanju, a nastoji razveseliti prijatelje genijalnim i inovativnim poklonima. Priznala nam je i što će im pokloniti ove godine.

"Doista mi je stalo da ono što poklonim dragim osobama ima neko veće značenje. Primjerice, ovogodišnji hit poklon su mi genijalne elegantne Huawei FreeBuds Lipstick bežične slušalice. Prvo me osvojio njihov šarmantni dizajn u obliku ruža za usne, a potom odlično prianjanje uz uho - ta stabilnost mi je iznimno važna prilikom plesanja, kao i nevjerojatna kvaliteta zvuka koju proizvode", otkriva Tina.

Čitajte i: Jennifer Lopez o velikoj novosti u svom životu: ‘Nitko nije bio više iznenađen od nas‘

Ovaj cool gadget će oduševiti i sve fashionistice jer su odličan modni dodatak koji plijeni pažnju upečatljivom crvenom bojom i jako dopadljivim dizajnom. Njihova izvanrednost leži i u tome što inteligentno otkrivaju oblik unutarnjeg uha i jedinstveni stil nošenja slušatelja te smanjuju učinak buke iz okoline s iznimnom preciznošću. Drugim riječima, prilikom slušanja glazbe možete uživati u punini njezina zvuka. Tina svoje FreeBuds Lipstick spaja s najnovijim Huaweijeveim flagshipom, P50 Pocket pametnim telefonom. Kao i slušalice, i P50 Pocket privlači poglede elegantnim dizajnom koji će privući pažnju svaki put kada ga koristite.

image

Ovog će Valentinova Tina svoje prijateljice darivati posebno cool gadgetom.

MARKO MISCEVIC/CROPIX

Omiljenu plesačicu čeka doista uzbudljiv Dan zaljubljenih koji će provesti uz pjesmu i ples, u društvu obitelji, prijateljica i Huawei FreeBuds Lipstick slušalica čija baterija traje čak 22 sata.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Glorije i Huawei Hrvatska

Linker
16. travanj 2024 18:59