ODLIČAN SPOJ

Svjetski poznati umjetnik Fat Cap Sprays uspio je oživjeti uličnu umjetnost i noću

U tom je podvigu, naravno, imao i pomoć. U suradnji sa Samsung Electronics tako je najavio kampanju ‘Noć u novom svjetlu‘ koja oduševljava spektakularnim noćnim fotografijama koje su pokazale unikatan spoj tradicionalne i digitalne umjetnosti.

Zalazak sunca izgleda bolje nego ikad zahvaljujući funkciji noćne kamere Galaxy S22 Ultra. Nova inovativna kampanja tvrtke Samsung "Noć u novom svjetlu" sastoji se od četiri različite epizode na tjednoj bazi koje pružaju ekskluzivan uvid u najnovija remek djela uličnog umjetnika i TikTok zvijezde Fat Cap Sprays. To je prvi put moguće zahvaljujući nevjerojatno preciznim fotografijama Nightography kamere Samsung Galaxy S22 Ultra pametnog telefona.

Fat Cap Sprays u potpunosti je dodao novu dozu kreativnosti ovom tehnološkom novitetu.

Nightography je nova opcija na mobitelu koja omogućava snimanje nevjerojatnih i jasnih fotografija u gotovo svim svjetlosnim uvjetima.

image

Samsung foto

PRESS

"Za mene je dokumentiranje procesa stvaranja umjetnosti jednako važno kao i umjetničko djelo samo po sebi. Mogućnosti noćnog fotografiranja Galaxy S22 pametnog telefona za mene znače da mogu konačno ostvariti svoj san u stvaranju ovih novih, noćnih djela gdje slikam u mraku bez bojazni hoću li to moći dokumentirati fotografijom", objasnio je Cap Sprays.

Kreativnost ovog umjetnika se doista po prvi put mogla osloboditi u noćnom okruženju, a mnogi obožavatelji Samsunga jedva su dočekali ovu vijest. Upravo iz tog razloga, pripremljeni su filmovi koji otkrivaju nove načine crtanja grafita i povezivanja s obožavateljima.

Filmovi će postati dostupni svakog ponedjeljka naredna četiri tjedna putem web stranice prema sljedećem redoslijedu epizoda:

  1. Noć u novom svjetlu (eng. Night in new light) - Samsung Galaxy S22 Ultra X Fat Cap Sprays pokazuju svoju kreativnost - u noći
  2. Obožavatelji u svakom kutku (eng. Fans in every corner) - pozitivni utjecaj koji Fat Cap Sprays ima na obožavatelje i širu zajednicu
  3. Od prolaznog do trajnog (eng. From transient to permanent) - Galaxy S22 Ultra snima noćnu umjetnost u njenom najboljem svjetlu
  4. Slike koje traju zauvijek (eng. Images that last forever) - Putovanje u svijet NFT-a.

"Ulična umjetnost je savršen primjer oživljavanja kreativnosti noću. Njen nevjerojatan utjecaj na zajednicu je iznimno snažan u posljednje dvije godine. Fat Cap Sprays svojom umjetnošću inspirira ne samo prolaznike na ulici, nego i milijune pratitelja diljem svijeta na internetu. Zato mu Nightography opcija Galaxy S22 Ultra pametnog telefona pomaže da proširi svoje horizonte i pokaže sebe na najbolji način, snimajući njegovu umjetnost s kristalnom jasnoćom kao nikad dosad", izjavio je Mark Notton, viši direktor, odjel za menadžment IM kategorije proizvoda, Samsung Electronics.

image

Samsung foto

PRESS

O Galaxy S22 Ultra pametnom telefonu

Galaxy S22 Ultra donosi ugrađenu S Pen olovku te napredne Nightography značajke i opcije snimanja videa, zbog čega je postao najmoćniji Ultra uređaj kojeg je Samsung ikad stvorio.

Bez obzira jeste li amater ili profesionalni fotograf, Galaxy S22 Ultra pruža sve alate za vrhunsko fotografiranje u bilo kojem trenutku. Sve snimke odmah su spremne za objavu svojom kvalitetom, bez obzira na svjetlosne uvjete. Napredne Nightography značajke dostupne su na cijeloj seriji Galaxy S22 pametnih telefona za snimanje oštrih i jasnih videozapisa putem prednje i stražnje kamere, bilo da je riječ o danu ili noći.

Uz S Pen olovku, Galaxy S22 Ultra predstavlja više od jednog pametnog telefona. On sa sobom donosi nasljeđe poznate Note serije, dok istovremeno stvara nove načine za kreativnost i obavljanje zadataka u svakodnevici. Zato je rezultat odlično korisničko iskustvo, bolje nego ikad dosad.

Za više informacija o Galaxy S22 Ultra posjetite sljedeću poveznicu, dok za Galaxy S22 i S22+ proučite sljedeću web stranicu.

Za više informacija o samoj kampanji Noć u novom svjetlu posjetite samsung.com

image

Kreativnost noću nikad nije izgledala življe

PRESS

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, lijevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

image

Samsung foto

PRESS

O umjetniku Fat Cap Sprays

Fat Cap Sprays je londonski ulični umjetnik i kreator sadržaja. Njegovu "galeriju" umjetničkih djela predstavljaju ulice istočnog Londona, gdje svoja djela stvara u zonama gdje je ulična umjetnost dozvoljena. Poznat je po svojem sjajnom neonskom dizajnu u stilu crtića. Svoj kreativni proces dokumentira putem kratkih videozapisa koji su mu zaradili više od 72 milijuna TikTok lajkova i 8 milijuna pratitelja.

image

Samsung foto

PRESS
Linker
19. travanj 2024 00:19