Horoskop

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Djevice, borite se za ljubavnu sreću i pazite na pojedince koji vam mrse planove

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u velikom horoskopu za 2022. godinu.

SRETNA BOJA

Zelena - boja prirode - podizat će vašu ekološku svijest i poticati vas da se posvetite stvaralačkom radu.

LJUBAV I BRAK

Uzbudljive novosti na romantičnom planu učinit će vam početak godine vrlo zanimljivim. Preuzet ćete više inicijative u privatnom životu i odlučnije se boriti za ljubavnu sreću. Morat ćete vješto izbjegavati negativan utjecaj nesklonih pojedinaca koji će vas nastojati omesti. Proljeće i ljeto bit će puni iskušenja, ali će vam se u rujnu ljubavni život osjetno poboljšati zahvaljujući naklonosti Venere. Bogat intimni život i romantično putovanje obilježit će to razdoblje. Samci će se naći u naručju osobe koja će ih oduševiti stilom i šarmom.

KARIJERA I NOVAC

Vaša motiviranost za rad i napredovanje uvelike će ovisiti o odnosima unutar radne sredine, a oni će biti vrlo složeni. Proljeće i jesen donose promjene koje će od vas zahtijevati prilagodljivost i štedljivost. Retrogradni Merkur u vašem znaku od 10. rujna do 1. listopada naelektrizirat će radni ugođaj i otežati vam ostvarenje planova. Tražite li posao, pojačajte aktivnost na društvenim mrežama.

LJEPOTA I ZDRAVLJE

Vaša misija bit će uklanjanje negativnih utjecaja i razvijanje zdravijih navika. Ako se prisilite na redovitu tjelovježbu i umjerenu prehranu, do ljeta ćete postići željenu težinu. Odlučit ćete se na promjenu frizure.

Čitajte i: Godišnji horoskop samo uz novu Gloriju! Što nam predviđaju zvijezde, brojevi i kineski znakovi u 2022.?

BROJ SREĆE 18

Vezan je uz vaše težnje da pokrenete društveno korisne aktivnosti i pomognete pojedincima koje božica Fortuna nije mazila.

image

Roko Šimić

ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX

ROKO ŠIMIĆ (10. RUJNA 2003.)

Mladi hrvatski nogometni napadač, sin proslavljenog “vatrenog” reprezentativca Darija Šimića, ponosno nastavlja očevim stopama. U dresu austrijskog prvaka RB Salzburg već je debitirao u Ligi prvaka, no položaj Jupitera govori da će se napredak njegove karijere malo usporiti. Bit će prisiljen ulagati dodatne napore i osloboditi se euforije kojom ga je okruženje obasipalo.

TAJNA ŽELJA

Otkrit ćete da pojedini znanci ili kolege nisu bili iskreni prema vama, nego su vas koristili za svoje ciljeve. Potajno ćete tražiti način da poravnate račune.

U DOBRIM DANIMA

Kontrolirani, analitični, marljivi, precizni, pouzdani.

U LOŠIM DANIMA

Kritični, zlobni, sitničavi, neuredni, čangrizavi.

NAJBOLJI MJESEC

Rujanska planetarna kretanja pomažu vam da lakše ostvarite ljubavne ciljeve i jasnije izrazite svoje želje. Uz podršku partnera i svojih najmilijih imat ćete snage jače se suprotstaviti pojedincima koji vas smatraju rivalima.

image

Lu Jakelić

VLADIMIRA SPINDLER

LU JAKELIĆ (6. RUJNA 1993.)

Autentična i perspektivna - to su epiteti koji krase đurđevačku kantautoricu, poznatu po izuzetno uspješnom prvom albumu “Sve o čemu sam šutjela”. Tijekom 2022. pjevačica će predstavljati skladbe sa svog drugog studijskog izdanja “Šesto čulo”, a uz podršku Venere i Marsa u Jarcu već u veljači će dobiti potvrdu da je na dobrom putu.

Linker
19. travanj 2024 15:29