Horoskop

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Lavove očekuje poslovno jaka godina, ali neka se klone velikih očekivanja u ljubavi

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u velikom horoskopu za 2022. godinu koji vam darujemo uz novi broj magazina Gloria.

SRETNA BOJA

Dobro će vam pristajati odjeća u ljubičastoj boji. U njoj ćete ostaviti snažan dojam na okolinu.

LJUBAV I BRAK

Ljubavni život bit će uzbudljiv i promjenjiv, a erotska iskustva prilično neujednačena. Vaša očekivanja od ljubavi bit će toliko velika da ih nitko neće moći ispuniti. Davat ćete mnogo bilo da ste u braku ili u neformalnoj vezi. Povremeno ćete vrućim temperamentom i strastvenošću zagušiti partnera, nehotice ga tjerajući na uzmicanje.

Cijele godine, a posebno u travnju i lipnju, imat ćete problema s usklađivanjem privatnog i poslovnog života. Bližnji često neće imati razumijevanja za vaše visoke ciljeve. Projekt obnove doma mogao bi dodati novu vrijednost obiteljskom i bračnom životu.

KARIJERA I NOVAC

Bit ćete u prilici baviti se usporedno s nekoliko poslova. Na početku i na kraju godine naići ćete na poneko ograničenje, no nećete posustati. Od svibnja do listopada možete računati na naklonost Jupitera, koji će vam omogućiti lakše ostvarenje profesionalnih ciljeva i određene inancijske pogodnosti. Istaknut ćete se zahvaljujući kreativnosti i nepresušnom talentu. Očekuju vas važna putovanja i plodni inozemni kontakti.

Čitajte i: Godišnji horoskop samo uz novu Gloriju! Što nam predviđaju zvijezde, brojevi i kineski znakovi u 2022.?

LJEPOTA I ZDRAVLJE

Obilno ćete ulagati u izgled i zdravlje, ujedno nastojeći ojačati imunitet. Bit ćete voljni prigrliti sve što vam godi i pomaže psihoizičkoj stabilnosti - konvencionalne i alternativne terapije, novi stil prehrane i program vježbanja.

image

Zoran Šprajc

DARKO TOMAS/CROPIX

ZORAN ŠPRAJC (2. KOLOVOZA 1968.)

Ni ove godine provokativnom TV uredniku i voditelju neće manjkati materijala za britke komentare. Prijateljski utjecaj Jupitera sredinom godine donekle će ga zaštititi od negativnih utjecaja izazovno raspoloženog Saturna. Do kraja 2022. mogao bi se okušati u novim poslovima i ostvariti financijsku ekspanziju.

BROJ SREĆE 6

Pojavljuje se u trenucima važnima za vaše nove početke i kumuje susretima s osobama koje vam mogu pomoći u poslu.

TAJNA ŽELJA

Privlačit će vas osobe koje zrače seksepilom, a istovremeno su vam nedokučive i tajanstvene. Poput lovca smišljat ćete pravu taktiku za zavođenje.

U DOBRIM DANIMA

Kreativni, velikodušni, energični, zabavni, neodoljivi.

U LOŠIM DANIMA

Hvalisavi, arogantni, bučni, zavidni, posesivni.

NAJBOLJI MJESEC

U listopadu ćete biti puni optimističnih planova i dobrih zamisli, a potpora za njih stizat će sa svih strana. Bit ćete tolerantniji i spremniji pokazivati osjećaje. To će vam pomoći da ostvarite više sklada u vezi, braku i prijateljskim odnosima.

image

Vanda Winter

MARKO TODOROV/CROPIX

VANDA WINTER (14. KOLOVOZA 1984.)

Glumica i pjevačica iznimnih vokalnih sposobnosti, koja je krajem 2021. najavila zaokret u karijeri, kao da je predosjetila pogodnosti koje je očekuju u ovoj godini, kad Jupiter zakorači u prijateljskog Ovna. Premda će tijekom godine trpjeti i izazovne planetarne utjecaje, učinit će dobro ako prione na snimanje novih pjesama. Najpogodnije razdoblje za to bit će ljeto.

Linker
12. travanj 2024 16:54