SHUTTERSTOCK
Blagdanski hit

Adventski kalendari nikad nisu bili originalniji, no jedan nas je ipak uspio iznenaditi

Čekanje do Božića uljepšajte si adventskim kalendarima za odrasle, a najbolje je da ih što prije naručite online. Bespuća interneta kriju stvarno raznoliku ponudu, a mi smo izdvojili nekoliko njih koji su nam zapali za oko. Što neobičnije, to bolje!

Čekanje do Božića uljepšajte si adventskim kalendarima za odrasle, a najbolje je da ih što prije naručite online. Bespuća interneta kriju stvarno raznoliku ponudu, a mi smo izdvojili nekoliko njih koji su nam zapali za oko. Što neobičnije, to bolje!

Svega mjesec dana je ostalo do Božića, no pravi ljubitelji ovog razdoblja znaju kako produžiti uzbuđenje i uživati još više. Neki lampice postavljaju već u listopadu, neki bor kite sredinom studenog, ali velika većina će s pravim pripremama krenuti baš od 1. prosinca. Tada važnu ulogu imaju adventski kalendari koje smo obožavali u djetinjstvu.

Otvaranje prozorčića u nama je izazivalo posebno uzbuđenje jer nismo znali što nas u njima čeka. Najčešće su to bile čokoladice u šarenom kartonu koje vrlo često i nisu bile toliko ukusne, no danas je situacija posve drukčija. Adventski kalendari prava su umjetnička djela zbog privlačnog dizajna i kvalitetnog sadržaja te ne uveseljavaju samo djecu, već i odrasle.

U njima se mogu pronaći razna iznenađenja - od kozmetike, parfema, luksuznih čokolada pa čak do sireva i ljutih umaka. Ponešto za svakoga! Da vam izbor bude lakši, donosimo nekoliko prijedloga kojima ćete sigurno oduševiti vaše najmilije, ali i sebe!

image

Kiehl‘s adventski kalendar, 715 kn, 94,90 €.

PRESS

Kiehl‘s adventski kalendar

Legendarni njujorški brend svake godine za blagdane izmami osmijeh na lice ljubiteljima njihove kozmetike, a ove su se godine udružili s kreativnim studijem Made By Radio koji je osmislio dizajn nadahnut blagdana. Svaki prozorčić ove vesele kutije sadrži kultne Kiehl‘sove proizvode poput hidratantne kreme Ultra Facial Cream, proizvoda za čišćenje lica, maska, seruma i ostalih beauty poslastica.

image

Liberty 12 Days Of Jewellery adventski kalendar, 8,650 kn, 1153 €.

PRESS

Liberty 12 Days Of Jewellery adventski kalendar

Da vam blagdani budu posebno blistavi, tu je adventski kalendar brenda Liberty s nakitom u fokusu. Osim impresivno ukrašene kutije s printom paunovog perja, u kutijicama se krije 12 komada nakita - od narukvica, preko naušnica do ogrlica od zlata, dragog kamenja i dijamanata. Riječ je o zaista luksuznom poklonu kojim ćete potpuno razmaziti sebe ili voljenu osobu.

image

OPI Jewel Be Bold adventski kalendar, Look Fantastic, 347 kn, 46,26 €.

PRESS

OPI Jewel Be Bold adventski kalendar

Dobra manikura nikada nije naodmet, a s OPI posebno odabranom kolekcijom od čak 14 različitih nijansi lakova moći ćete svaki dan uljepšati nokte novom bojom. Ovaj adventski kalendar sadrži najprodavanije i blagdanske favorite marke, uključujući mini lakove za nokte Russian Navy, Strawberry Margarita, Don‘t Bossa Nova Me Around i Mini Nail Lacquers Cajun Shrimp.

image

Ilchester Cheese adventski kalendar, Amazon, 356 kn, 47,46 €.

PRESS

Ilchester Cheese adventski kalendar

Želite li ove godine biti maštovitiji u odabiru poklona nego inače, adventski kalendar s najboljim vrstama sira idealan je izbor. Osmislila ga je britanska food blogerica Annem Hobson kako bi ljubiteljima sireva pružila nešto zaista posebno. Kalendar sadrži 24 vrste sira, a u svakom prozoru je i šala vezana uz sireve. Neki od sireva kojima se možete počastiti su Jarlsberg, Ilchester Cheddar sir, Ilchester Red Leicester sir ili pak Ilchester Wensleydale sir s brusnicama.

image

Lindt adventski kalendar, Deliiicije.hr, 128,01 kn, 16,99 €.

PRESS

Lindt Teddy adventski kalendar

Klasika koja nas podsjeća na djetinjstvo uvijek je dobrodošla, no s jednom razlikom - kvalitetnim čokoladama. Njima se može pohvaliti švicarski Lindt koji svake godine osmisli pregršt slatkih adventskih kalendara sa svojim prepoznatljivim čokoladama. U Lindt kalendaru sa slatkim iznenađenjima uživat će sve generacije.

image

Mexican Tears adventski kalendar s ljutim umacima, Amazon, 524,25 kn, 69,9 €.

PRESS

Mexican Tears adventski kalendar

Za one "koji to vole ljuto" kao stvoren je kalendar s ljutim umacima kojima ćete začiniti svoje blagdanske obroke. U 24 prozorčića možete naći razne vrste umaka s čilijem od kvalitetnih sirovina, a dolaze u staklenim bočicama koje se mogu ponovo zatvoriti pa ćete u njima moći uživati i više od jednom.

image

Harry Potter adventski kalendar, sophoslab.hr, 299,00 kn, 39,68 €.

PRESS

Harry Potter adventski kalendar

Čak ni nakon 20 godina magija najpoznatijeg čarobnjaka ne jenjava. Harry Potter adventski kalendar razveselit će fanove svijeta čarobnjaka s ukrasnim figuricama, čarapama s motivima HP-a i raznim drugim sitnicama iz poznate franšize. Istinski Potterovi obožavatelji, ali i oni koji će to tek postati sigurno će biti zadovoljni ovim poklonom.

image

24 Gin adventski kalendar, primores.hr, 275 kn, 36.50 €.

PRESS

Gin adventski kalendar

Jeste li znali da gin ne dolazi samo u jednom okusu? To ćete najbolje otkriti otvarajući prozore ovog cool kalendara. Tamo se kriju 24 gina različitih okusa: od klasičnog, s okusom limuna, vanilije, kokosa, raznog bobičastog voća... Možete ih degustirati same, ali i miješati sa sokovima ili od njih spravljati ukusne koktele. Mogućnosti ima napretek!

Ne propustite ono što volite

U digitalnoj eri najpraktičnije je i najbrže kupovati online, a do ovih adventskih kalendara možete doći uz samo nekoliko klikova. Internet je uvelike pojednostavio način na koji dolazimo do stvari koje želimo te se sve više ljudi odlučuje na online kupovinu. Online možete kupovati bilo kada i bilo gdje; web trgovine, za razliku od fizičkih, nemaju radno vrijeme pa sve što nam treba možemo kupiti na putu do posla, u pauzi, dok putujemo, u toplini svog doma... Dakle, doslovno svugdje!

Osim toga, online kupovina omogućuje vam kupnju s manje stresa jer se u ovo blagdansko vrijeme ne morate provlačiti kroz gužvu ili pretraživati trgovinu za trgovinom zbog željenog proizvoda. Ponudu online vidite odmah i nećete ostati praznih ruku. Nadalje, plaćanje odabranih proizvoda jednostavno je i brzo, a sigurnost je zagarantirana. Sve kartične transakcije zaštićene su posebnim protokolima.

U Mastercardu, koji pomno prati navike svojih kupaca, odlučili su nagraditi korisnike kartica i osmislili posebnu pogodnost uz koju možete ostvariti povrat novca na online transakcije.

Svojom Addiko Mastercard debitnom ili prepaid karticom napravite barem pet online transakcija u ukupnom iznosu od minimalno 1200 kuna i automatski ćete dobiti 50 kuna povrata na svoju karticu. Za potrošnju se uzima u obzir kupovina na web prodajnim mjestima ili aplikacijama web trgovaca, a ovu pogodnost možete iskoristiti do 30. studenog 2022. Važno je napomenuti da jedna kartica može dobiti povrat novca samo jednom tijekom trajanja promocije.


Sponzorirani sadržaj kreiran je u suradnji s Mastercardom.

Linker
26. travanj 2024 12:33