Dan zaljubljenih

ANKETA Što biste voljeli dobiti za Valentinovo? Evo koje su želje u našoj redakciji

Naravno da je Valentinovo tema i u našoj redakciji - treba li ga obilježavati ili ne, ali i što bismo ove godine rado dobili za dar. Otkrijte nam kako vi razmišljate i čime bi vas vaš partner najviše razveselio!

I dok je jednima Valentinovo najdraži dan u godini za koji se pripremaju i tjednima unaprijed, drugi od njega bježe glavom bez obzira. Zanimljiva je činjenica što čak i sve više parova odlučuje u potpunosti preskočiti Dan zaljubljenih jer, kada se volimo, volimo se svaki dan, zar ne? S druge strane, generacija Z taj dan ne doživljava isključivo kroz romantične odnose pa sve više slave prijateljstva ili pak sami sebe - što znači da u svakom slučaju za Valentinovo kupuju darove. Bez obzira na to očekujete li dar od voljene osobe ili ćete "iznenaditi" sami sebe - otkrijte nam što je to što biste voljeli dobiti!

Mi smo napravili malo istraživanje u redakciji Glorije i - nimalo iznenađujuće - imamo različita očekivanja od Dana zaljubljenih koji samo što nije stigao. I dok jedni od nas priželjkuju cvijeće ili neko romantično putovanje kao svojevrsni bijeg od svakodnevice, drugima je Valentinovo dan kao svaki drugi i od njega nemaju neka posebna očekivanja.

Naša Leona nema specifičnih želja, bitno joj je samo da taj dan provede s voljenom osobom. "Ne želim nikakve poklone za Valentinovo, dovoljno mi je doma pogledati film s dragim." Njezino mišljenje dijele i ostale cure. "Romantična večera u nekoliko slijedova bit će sasvim dovoljna", kroz smijeh govori Nikolina, Dijani i Jasmini je želja dobiti veliki buket cvijeća, dok Tanja priželjkuje da njezin suprug nauči nekoliko plesnih koraka.

"Ovog Valentinova želim s mužem otplesati tango. Ne mora to biti niti kakav sat plesa niti tečaj, već samo da zajedno naučimo nekoliko koraka u našem dnevnom boravku", rekla nam je. Željka S. svake godine dobije buket, ali potajno priželjkuje sat, dok bi Ana i Nina ovog Valentinova od svojih partnera rado dobile putovanje.

"Za Valentinovo bih htjela na poklon dobiti nekakvo putovanje. Ne mora biti jet set destinacija, već samo da se negdje otputuje i "pobjegne" od svega. Odmor, kakav je svima potreban, upoznavanje različitih kultura i uživanje u novom, dosad neviđenom mjestu", tvrdi Ana, a vrlo slične želje ima i Nina. "Za Valentinovo bih željela spa vikend u Dolomitima."

No u redakciji imamo i one koji Valentinovo ne slave. Tvrde da je to za njih dan kao svaki drugi, a misle kako bi partneri svoju ljubav trebali pokazivati svaki dan, a ne samo 14. veljače. "Ne slavimo Valentinovo, mislimo da je to marketinški trik. Ako se volimo, volimo se svaki dan", rekle su nam Mia i Željka O.

Linker
30. ožujak 2024 02:29