Ljeto u punom sjaju

Dva su dana do početka Outlook Originsa u The Garden resortu u Tisnom!

Ovaj festival već je lani otkrio promjenu u nazivu i konceptu, pa smo tako dobili Outlook Origins, novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno ovo najveće svjetsko slavlje sound system kulture.

Outlook Origins počinje ovog četvrtka, 28. srpnja, i traje do utorka, 2. kolovoza u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom, te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella‘s, uz neizostavne boat i after partyje.

Outlook festival već je lani otkrio promjenu u nazivu i konceptu, pa smo tako dobili Outlook Origins, novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno ovo najveće svjetsko slavlje sound system kulture. Outlook Origins, nakon nezaboravnog desetljeća provedenog na tvrđavi Punta Christo pored Pule, pronašao je svoj dom u prekrasnom okruženju The Garden Resorta u Tisnom.

image

The Garden Resort u Tisnom

PRESS

Izvorno smješten u Petrčanima, The Garden je bio mjesto na kojem je Outlook započeo svoj put 2008. godine, a sad se festival vratio u ovo intimno okruženje kako bi proslavio sve ono što ga čini toliko jedinstvenim. Festivalski program će biti brižno odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum‘n‘bass, jungle i grime.

Najjeftinije regionalne festivalske i after-party ulaznice za 2022. godinu potražite na linku, a svi koji trebaju smještaj mogu ga naći na ovdje.

image

Popis izvođača za Outlook Origins 2022.

PRESS

Pravi dio raja smješten na dalmatinskoj obali, točnije u mjestu Tisno, The Garden Resort blagoslovljen je kristalno čistim morem, suncem i zvjezdanim nebom. To idilično i intimno okruženje postat će nova lokacija za mnoštvo ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta. Unutar The Garden Resorta nalaze se tri različite, ali podjednako voljene pozornice. Legendarna pozornica na plaži, smještena na samom rubu uvale, uz more. Na glavnoj pozornici nastupit će najveća imena festivala, a u blizini ispod krošnji drveća Olive Grove pozornica ugostit će glazbene talente u usponu. Barbarella‘s, kao jedan od najzanimljivijih svjetskih klubova na otvorenom, udaljena kratku vožnju od The Garden Resorta, okupit će plesače do ranih jutarnjih sati.

image

Outlook Origins ima i brojne after te boat partije

PRESS
Linker
20. travanj 2024 20:58