PEXELS.COM
Budućnost AI-a

"Game Changer": Znate li koji su trendovi u gaming industriji?

Na konferenciji će stručnjaci govoriti o internim pričama s tržišta i što sve donosi gaming industrija.

Na konferenciji će stručnjaci govoriti o internim pričama s tržišta i što sve donosi gaming industrija.

Konferencija donosi glavne trendove tech transformacijskih procesa poznatih predavača, najbolje prakse, svjetske trendove, a sve to kroz dinamičan program u ešst dvorana Cinestar kina u Z Centaru Zagreb, 12. listopada. Game changer prva je gaming konferencija u regiji, koja iz kuta gaminga, pokriva development, web 3, animaciju i digital dizajn, AI i big data, cyber security kao i mnoge druge teme. Sve to uz veliki lounge prostor, all day long matinee casual networking, uz nastupe DJ zvijezda i party.Veliki krug predavača i panelista koji su autoritet u ovom području djelovanja dat će svoje case studije, interne priče s tržišta, predočiti trendove i smjer kojim se razvija ova industrija te prezentirati koja su znanja, alati i vještine potrebni da se uhati u korak s budućnošću.

image
PEXELS.COM

Neke od tema kojima se konferencija bavi je primjenjivosti principa gamifikacije u ekologiji, ljudskim resursima i aplikacijama, preko novih trendova u digitalnom dizajnu i animaciji. Također otkrivaju nove mogućnosti koje nove tehnologije donose e-trgovini, a bave se i kakav utjecaj ima gaming u spomenutim trgovinama. Nadalje, daju također i odgovore na pitanja zašto veliki brendovi masovno ulaze u NFT. Goruća tema i je online zlostavljanje i koje alate AI koristi u borbi protiv zlostavljača.

Konferencija je također iskorištena da bi se predstavilo 6 startup progresivnih tech tvrtki. Osnivači zajedno s timom ispred publike i eksperata iz različitih područja predstavljaju svoje inovativne projekte. Nakon inspirativnog završetka redovnog dijela programa, sudionici i posjetitelji konferencije imat će priliku isprobati proizvode partnera te uz autentičnu atmosferu Game changer after party minglanja i originalne glazbene izvedbe, uživati u dobroj zabavi.

image
PR PROMO
Linker
28. travanj 2024 04:14